Home » Ondernemersnieuws » personeelszaken » Zo organiseer je een onvergetelijk personeelsfeest

Zo organiseer je een onvergetelijk personeelsfeest

Geplaatst in: personeelszaken

Staat er een personeelsfeest op de planning en heb je besloten de organisatie in eigen hand te houden? Super leuk! Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar manieren om je personeelsfeest zo origineel en onvergetelijk mogelijk te maken. We geven je dan ook graag een aantal leuke ideeën om er een topavond van te maken!

1. Locatie, locatie, locatie

De perfecte locatie voor je personeelsfeestje is één van de onderdelen die de loop van de dag of avond helemaal kan bepalen. Een locatie vol avontuurlijke mogelijkheden bijvoorbeeld, of een leuke beachbar waar je samen heerlijk kunt ontspannen. Er zijn ideeën genoeg; neem dus zeker de tijd om de perfecte locatie te selecteren!

2. Het onthaal

Naast de locatie zal ook het onthaal op de avond zelf nog lang in het geheugen gegrift staan. Tenminste, dat is de bedoeling! Maak er dus iets speciaals van. Schakel wat entertainment in om je gasten op een originele manier te onthalen, rol de rode loper uit of geef alle bezoekers een glas heerlijke champagne bij binnenkomst. Een mooie manier om de toon te zetten!

3. Een speciale opening

Zodra iedereen gearriveerd is, is het tijd om de avond officieel te openen. Een speech is natuurlijk gepast, maar je kunt deze combineren met wat originele ideeën. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flashmob, een act op een podium of een leuke entertainer zoals een goochelaar die de avond voor je opent.

4. De muziek

Ook de muziek mag natuurlijk niet vergeten worden. Of je nu voor een DJ of een band kiest; zorg dat de muziek de juiste sfeer neerzet. Geef de bezoekers natuurlijk ook de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen zodat iedereen kan dansen op hun favoriete plaatjes.

5. Extra entertainment

Het inschakelen van entertainers is natuurlijk een top idee: zij zorgen er zeker voor dat je avond lekker doorloopt en niemand zich verveelt. Maar je kunt dit entertainment ook op andere manieren aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke foto booth of een aantal casinotafels? Zo weet je zeker dat iedereen zich vermaakt.

6. Schakel een bekende Nederlander in

Wie kan een opkomst van Guus Meeuwis tijdens het personeelsfeest vergeten? Juist, niemand. Je kunt bekende Nederlanders inschakelen om je personeelsfeest net dat beetje extra te geven. Van Dries Roelvink tot Guus Meeuwis: ze komen met liefde en plezier langs (tegen betaling natuurlijk, dat dan weer wel) om het feest onvergetelijk te maken.