Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Zelf online adverteren via Bannerwise en MediaBookers

Zelf online adverteren via Bannerwise en MediaBookers

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

De online bannertool Bannerwise en het gratis online mediaboekingsplatform Mediabookers hebben de handen ineengeslagen. Door die samenwerking kun je nu zelf je online advertenties maken en plaatsingsruimte inkopen. Bindende tip: op die manier kun je dus ook bij Businessbox.nl adverteren…

“Display advertising was niet toegankelijk voor iedereen,” zegt Joost Kortlever van Bannerwise, “mede vanwege de complexe eisen die gesteld werden rondom creatie. Wij hebben dat proces doorbroken met een gebruiksvriendelijke tool waarmee je géén kennis nodig hebt van code en design. Iedereen kan nu zelf gemakkelijk en onafhankelijk banners maken. Met Bannerwise maak je één formaat en de software genereert automatisch alle andere banners, die geschikt zijn voor alle devices. Hierdoor kunnen adverteerders met minder investering méér bereik en omzet realiseren.”

Adverteren is selfservice

“De samenwerking met MediaBookers zorgt voor een compleet nieuwe gebruikerservaring: het hele proces is selfservice, van media-inkoop tot de inzet van creatie. Het beste van beide werelden! We kijken daarom uit naar een langdurige samenwerking.”

“In de gesprekken vooraf was er direct een klik”, vertelt Jimmy van Dok, manager Innovatie bij MediaBookers. “Beide partijen bezitten namelijk een flinke portie innovatie- en ondernemersgeest. Daarbij denken we hetzelfde over online adverteren: dat moest een stuk simpeler en efficiënter. Gelukkig is dit nu het geval: de toevoeging van Bannerwise aan onze unieke TradeDesk maakt dat wij nu een totaaloplossing hebben op het gebied van online adverteren. Je maakt in één template je banner op, kiest je budget en eventueel je locatie, en direct staat jouw uiting op de grootste nieuwssites van Nederland. (Hij bedoelt hier natuurlijk: Businessbox.nl, red.) Als gebruiker houd je tijdens en na de campagne realtime inzicht in de resultaten, dankzij ons gratis dashboard en integratie met Google Analytics. Een unieke combinatie.”

 

P.S.: Wat wij dan wel weer leuk vinden is dat Bannerwise eind 2014 is opgericht en in 2015 door de ING als ‘Starter van het jaar 2015‘ is uitgeroepen. Starters met ambitie: altijd hulde.