Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Zakelijk drukwerk, wat heb je echt nodig?

Zakelijk drukwerk, wat heb je echt nodig?

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Zakelijk drukwerk is nog altijd onmisbaar. Natuurlijk ‘leven’ veel bedrijven tegenwoordig online, maar uiteindelijk heeft iedere onderneming toch ook nog voordeel bij zakelijk drukwerk. We hebben het dan natuurlijk niet alleen over visitekaartjes, die gewoonweg onmisbaar blijven, maar ook over diverse andere soorten zakelijk drukwerk. Wij geven je een overzicht van drukwerksoorten die je eigenlijk wel echt nodig hebt.

Visitekaartjes, natuurlijk!

We hebben ze net al even benoemd; de visitekaartjes. Het is altijd handig om deze op zak te hebben, wat je ook aan het doen bent en waar je ook naartoe gaat. Je kunt altijd en overal ineens iemand tegen het lijf lopen die een visitekaartje wil hebben. Tijdens een alledaags gesprek komt al snel ter sprake wat voor werk je doet. Het zou zomaar kunnen zijn dat je iemand tegenkomt die nu net een professional nodig heeft als jij. Hoe handig is het dan als je even in je binnenzak kunt tasten voor een visitekaartje?

Folders en brochures

Of je nu producten of diensten levert, het is altijd handig om een goed overzicht te presenteren in een brochure of een folder. Je kunt bij Drukland folders en brochures laten bedrukken in je eigen stijl. Uiteraard zijn folders ideaal voor lokale of regionale promotie. Je kunt tegen een relatief voordelig tarief je folder met de post of met andere folders huis aan huis laten bezorgen in een bepaald gebied. De brochures kun je op aanvraag versturen naar prospects. Uiteraard kun je de folders en brochures ook gewoon in je bedrijf leggen voor de meeneem wanneer je bezoekers op locatie ontvangt.

Briefpapier en enveloppen

Verreweg de meeste post wordt tegenwoordig digitaal verstuurd, per mail. Toch kun je er bijna niet omheen dat je ook nog eens een papieren brief moet versturen. Het is dan natuurlijk veel netter en professioneler wanneer je dit doet op briefpapier in je eigen huisstijl. De brief kun je vervolgens versturen in een envelop waar je bedrijfsnaam of enkel je logo op staat. Je kunt op deze manier een goede indruk maken bij de ontvanger. Daarnaast zijn briefpapier en enveloppen op maat heel betaalbaar.

Posters en rollup banners

Heb je een showroom of sta je met grote regelmaat op beurzen en evenementen? Dan heb je natuurlijk ook posters en rollup banners nodig. Je kunt deze zelf ontwerpen, waardoor je zelf bepaalt welke sfeer je aan dit drukwerk meegeeft. Het is uiteraard belangrijk dat je kiest voor een opvallende print, zeker als je op de beurs veel bezoekers wilt trekken. Mocht je zelf niet op een goed ontwerp uitkomen, dan kun je je altijd laten adviseren door een professional in promotioneel drukwerk. ​​