Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Wat voor soort verpakkingen op maat zijn er mogelijk?

Wat voor soort verpakkingen op maat zijn er mogelijk?

Geplaatst in: algemeen

Een verpakking op maat kan voor veel producten een goede oplossing zijn. Zo kun je als ondernemer ervoor kiezen een unieke doos te laten maken voor de producten die je verkoopt waarin deze goed beschermd worden en die ook duidelijk herkenbaar zijn voor de klant. Zo kiezen zij ook eerder voor een artikel dat in een doos zit die zij kennen. Als het duidelijk is dat het product van je bedrijf afkomstig is doordat er een gepersonaliseerde doos omheen zit valt de keuze vaak al snel daarop.

Veel mogelijk als op het verpakken aankomt

Bij Packaging.nl kun je de verpakking in allerlei vormen, soorten en maten laten maken. Op de website worden tal van voorbeelden van dozen genoemd die mogelijk zijn. Staat de verpakking die je voor de producten zoekt er nu net niet bij dan is het raadzaam eerst even contact op te nemen met Packaging.nl om te bespreken wat er mogelijk is. Dat een bepaalde doos of formaat er niet bij staat wil namelijk niet zeggen dat ze deze niet voor je bedrijf en product kunnen maken. “Bent u op zoek naar iets totaal anders? Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten wat u in gedachte heeft en wij zoeken naar een gepaste oplossing”, aldus luidt het devies van Packaging.nl.

Vouwdozen

In het vaste assortiment van Packaging.nl vind je de volgende verpakkingen op maat. Om te beginnen kun je kiezen voor een vouwdoos. Dit zijn standaard dozen in allerlei soorten en maten. De toepassingen ervan kunnen heel divers zijn en daarom wordt er veelvuldig voor dit soort dozen gekozen. Naast de verschillen in grootte en het gebruikte materiaal (voor zware producten is nu eenmaal wat steviger karton nodig) kan de manier waarop de vouwdozen gesloten worden nogal eens verschillen.

Dozen met deksel

Kies je liever voor een doos met een deksel dan doet dit al snel luxer aan. Deze verpakking wordt door veel ondernemers vaak uitgekozen om kleinere producten in te verpakken. Dit kunnen producten zijn voor de verkoop of die worden uitgedeeld als proefverpakkingen. Ook deze doos wordt in verschillende maten en uitvoeringen gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een los deksel bij de doos of eentje waar de klep al aan vast zit. Deze kan in de doos zelf gestoken worden om deze te sluiten. En luxe aandoende doos zal voor veel klanten aantrekkelijker overkomen en zal dan ook sneller gekozen worden dan een andere.

Gondeldoosjes

Maakt of verkoopt je bedrijf kleine producten die vaak cadeau worden gegeven? Dan is een zogenaamd gondeldoosje daar erg geschikt voor. In deze soort doosjes worden onder andere sieraden, cadeaukaarten of andere kleine geschenken gestoken en krijgen deze daarmee een chique uitstraling. En zeg nu zelf: een leuke verpakking doet zoveel meer als je een cadeautje geeft en laat duidelijk zien dat er moeite voor gedaan is. Deze verpakkingen worden gelijmd geleverd zodat het enige dat je er nog mee hoeft te doen dichtvouwen is. En zelfs dat kan voor je gedaan worden bij Packaging.nl als je dat wenst.