Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Voordelen van thuiswerken in je tuin

Voordelen van thuiswerken in je tuin

Geplaatst in: algemeen

Thuiswerken, flexibele werktijden en flexwerkplekken. De negen tot vijf mentaliteit wordt lang niet meer zo streng nageleefd als vroeger. Het ligt eraan wat voor werk je doet, maar met veel beroepen hoef je lang niet altijd meer vijf dagen per dag op kantoor te zijn. Veel mensen kunnen hun to do lijstje aftikken bij een cafeetje om de hoek, aan de eettafel of zelf in de tuin. Je leest het goed: je tuin. Hier lees je een aantal voordelen van deze werkplek.

Minder reistijd

Stel jij moet elke dag anderhalf uur heen en terugreizen voor je werk. Op een gegeven moment word je dat helemaal zat. Een dagje minder reizen zal daarom een groot verschil maken. Ook hoef je je dan geen zorgen te maken over files, of dat je voor dag en dauw op hoeft te staan. Als je thuis werkt stap je uit je bed, zet je een pot koffie en loop je in een minuut naar je tuin.

Eigen tijd indelen

Niemand zit in jouw nek te hijgen of je nou al bezig bent aan die belangrijke taak die dinsdag af moet. Met thuiswerken begin je er rustig in je eigen tempo aan. Je kan beslissen om er pas om twaalf uur ‘s middags aan te beginnen of zelfs pas na het avondeten. Uiteindelijk gaat het erom dat je je taken af krijgt, op welke manier dan ook.

Privé werkplek

In je tuin kan je nog steeds last hebben van glurende buren of zingende vogels. Daarom zijn tuinhuizen de ideale voor een privé werkplek in je tuin. Je kan het inrichten zoals je een normale kantoorplek in zou richten, alleen dan heb je deze plek helemaal voor jezelf. Ook zit je nog steeds in de buitenlucht. Vooral in de zomer is dat heerlijk. Met tuinhuizen kun je de deuren opengooien en met jouw verfrissende drankje van het zonlicht genieten, terwijl je nog werkt ook! Nu nog je tuinhuis met praktische tuinmeubelen inrichten en je bent klaar!

Ben jij al overgehaald om aan je baas te vragen of je een dagje heerlijk in de tuin te werken?