Home » Ondernemersnieuws » webwinkel » Verzenddozen bestellen voor jouw online shop: de mogelijkheden

Verzenddozen bestellen voor jouw online shop: de mogelijkheden

Geplaatst in: webwinkel

erzenddozen op maatAls je een webwinkel runt, zijn er veel dingen die je moet regelen. Zo moet je niet alleen een online shop laten bouwen en een grote voorraad producten inslaan, maar moet je ook nadenken over de verzending van jouw producten. Heb je namelijk iets verkocht in jouw online shop, dan moet je dit product wel goed, netjes en professioneel kunnen verzenden.

Er zijn verschillende soorten verzenddozen die je kunt gebruiken om jouw bestellingen op te sturen. Deze verzenddozen worden kort beschreven in dit artikel. Door de informatie op deze pagina door te lezen, weet je precies welke dozen je kunt bestellen als e-commerce ondernemer. Dit maakt het gemakkelijker om te bepalen welke dozen jij wil gebruiken voor de verzending van je bestellingen.

De verschillende soorten vouwdozen

Ten eerste kun je vouwdozen gebruiken om jouw bestellingen te versturen. Vouwdozen zijn kartonnen dozen die ongevouwen geleverd worden en vervolgens snel en eenvoudig in elkaar gevouwen kunnen worden. Er zijn verschillende soorten vouwdozen, namelijk de standaard vouwdoos, de vouwdoos met insteekklep, de vouwdoos met klepsluiting, de vouwdoos met overslaande klep en de vouwdoos met indeling. Door alle dozen eens te bekijken, kom je er vanzelf achter welke doos het beste bij jouw online shop past.

Brievenbusdozen

Verkoop je producten die door de brievenbus passen, zoals bijvoorbeeld boeken, schriften of kleinere accessoires? Dan kun je beter een dunne doos bestellen, zodat jouw bestelling ook in de doos nog door de brievenbus past. Brievenbuspost is namelijk altijd goedkoper voor de ondernemer dan standaard pakketpost, ofwel pakketten die niet door de brievenbus passen.

Als je producten verkoopt die door de brievenbus passen, kun je brievenbusdozen aanschaffen. Deze dozen hebben de juiste afmetingen en passen – ook gevuld! – gewoon door de brievenbus heen.

Overige verzenddozen

Tot slot kun je ook gebruik maken van postdozen, kalenderverpakkingen en dozen met losse deksel om jouw bestellingen te versturen. Om de beste verzenddoos te vinden voor jouw online shop, raden wij je aan diverse dozen met elkaar te vergelijken. Verkoop je verschillende soorten producten in jouw online shop? Bestel dan een multi-inzetbare verzenddoos, ofwel een verzenddoos die je voor verschillende soorten producten kunt gebruiken.

Verzenddozen laten bedrukken

Heb je de juiste verzenddoos of verzenddozen voor jouw online shop gevonden? Dan laat je deze bedrukken met het logo van jouw webwinkel. Zoek een afbeelding van je logo met een hoge resolutie, stuur deze naar de drukker en laat jouw verzenddoos of dozen met het logo bedrukken. Voor je het weet, heb je een flinke voorraad bedrukte dozen in huis en kun je starten met het versturen van webwinkel bestellingen.