Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Val op dankzij bedrukte relatiegeschenken

Val op dankzij bedrukte relatiegeschenken

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om jouw bedrijf te promoten? Dan zoek je iets wat er voor zorgt dat jouw klanten altijd aan je denken. Veel bedrijven doen dit door gebruik te maken van advertenties. Met advertenties val je inderdaad op, maar als we kijken naar een offline advertentie is dit maar van korte duur. Een offline advertentie wordt één keer gezien en zal daarna hoogstwaarschijnlijk in de papierbak belanden.

Dan hebben we ook nog de online advertentie. Deze kan vaker voorbij komen dan een offline advertentie, maar deze is ook van korte duur. Wanneer de potentiële klant naar beneden scrolt, is de advertentie en daarmee jouw merk al weer uit het zicht. Het is echter zeer belangrijk om altijd zichtbaar te zijn voor de klant. Ook zijn de kosten van online en offline adverteren vaak hoog. Wil je dat jouw klanten altijd jouw merk in hun zicht hebben? Dan zijn relatiegeschenken de oplossing.

Relatiegeschenken: je kan er niet omheen
Een bedrukt relatiegeschenk is een fysiek artikel waar je simpelweg niet omheen kunt. Kijk bijvoorbeeld naar het oudste en populairste relatiegeschenk dat we kennen, de pen. Tegenwoordig ‘schrijven’ we steeds meer dingen op door middel van de PC, laptop of tablet. Maar toch blijven we altijd nog een pen gebruiken om snel even iets te noteren. Je kunt nooit genoeg pennen hebben, daarom is het altijd een goed idee om pennen te laten bedrukken met jouw logo om deze vervolgens mee te geven aan jouw klantrelaties. Een pen zorgt ervoor dat je altijd in het zicht en in de gedachten bent bij een klantrelatie wanneer zij een pen nodig hebben.

Denk na over het relatiegeschenk
Een relatiegeschenk wordt pas echt goed wanneer er over nagedacht is. Laat jij de relatiegeschenken aansluiten op de hobby’s van je klanten? Dan zal het bedrukte relatiegeschenk een stuk persoonlijker aanvoelen voor de ontvanger. Sporten jouw klantrelaties veel of wil je graag uitstralen dat je aan de gezondheid van jouw klantrelaties denkt? Dan zijn bedrukte bidons of drinkflessen een goed relatiegeschenk. Iedere keer dat jouw klantrelaties aan het sporten is, is jouw bedrijfslogo in zijn of haar beeld. De kans is groot dat jouw klantrelatie veel op het kantoor zit, in dit geval kun je kiezen voor een artikel dat je vaak gebruikt op kantoor. Denk hierbij aan een bureaukalender, pen, notitieboekje of een koffiemok. Doordat de keuze aan relatiegeschenken zo enorm is, is er altijd wel een passend relatiegeschenk te vinden voor jouw klantrelaties!

De beste kwaliteit relatiegeschenken
Gemiddeld worden relatiegeschenken een lange tijd bewaard, namelijk tussen de drie en vijf jaar. Van deze eenmalige investering profiteer je dus minimaal drie jaar! Het is wel belangrijk dat je relatiegeschenken van goede kwaliteit aanschaft. Het zou zonde zijn als het geschenk meteen al kapot gaat en in de prullenbak belandt. Een voorbeeld van een partij die relatiegeschenken van de beste kwaliteit aanbied is BudgetGift. Bij hen vind je een ruim assortiment relatiegeschenken van top kwaliteit. Hier ben je verzekerd van relatiegeschenken die nog jaren mee gaan. Het is dus een investering die het zeker waard is.