Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Ultieme kerstcadeaus voor je relaties

Ultieme kerstcadeaus voor je relaties

De feestdagen komen er weer aan. Tijdens deze dagen is het leuk om iets extra’s te krijgen én te geven. Verras je relaties en medewerkers met de leukste kerstcadeaus. Elk jaar worden er kerstpakketten of geschenken uitgedeeld, maar we willen het liefst elk jaar onze relaties verrassen met originele geschenken. Voeg een leuke kerstkaart of brief toe en voorzie hem van een persoonlijke boodschap. Het jaar 2020 was een bijzonder jaar door de opkomst van het coronavirus. Veel medewerkers hebben thuis gewerkt en kunnen wel een geschenk met motivatie gebruiken voor het jaar 2021. Laat je waardering blijken en ga op zoek naar de leukste kerstcadeaus voor je relaties.

Kerstpakketten 2020

Als je denkt aan kerstgeschenken dan denk je waarschijnlijk direct aan kerstpakketten. Elk jaar zijn we weer benieuwd welke kerstpakket we zullen krijgen. Door het uitdelen van kerstpakketten bedankt de werkgever de inzet van de medewerkers in het afgelopen jaar. Er zijn natuurlijk verschillende soorten kerstpakketten; pakketten voor een klein bedrag of juist de luxe pakketten. Tegenwoordig zien we ook steeds meer dat werkgevers kiezen voor één groot geschenk, zoals een gourmetset of iPad. Bij grote bedrijven gaat de voorkeur nog wel eens uit naar een cadeaubon, zodat de ontvanger zelf een geschenk kan kiezen.

Kerstcadeaus per post versturen

In het jaar 2020 hebben veel bedrijven het briljante idee gekregen om relatiegeschenken te versturen op een originele manier, namelijk per post. Het welbekende brievenbuscadeautje is dé manier van 2020 om thuiswerkers te bedanken voor hun inzet. Brievenbuscadeaus zijn er in verschillende soorten en maten. Een cardholder met pen, chocolade of een powerbank in een mooie geschenkverpakking passen eenvoudig door de brievenbus. Of kies ervoor om cadeaupost samen te stellen naar wens. Als je relaties de brievenbus openen en ze er een origineel kerstcadeau uit mogen halen, zullen ze zeker positief verrast zijn.

Geborduurde geschenken

Het is misschien niet een kerstgeschenk waar je direct aan denkt, maar geborduurde artikelen zijn originele en leuke cadeaus om te krijgen. Kleding en textiel zijn zeer geschikt om te borduren. De medewerker kan de geborduurde kleding dragen in hun vrije tijd of op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan een mooie set bestaande uit winterkleding, een muts en sjaal. Zo zijn mutsen echte eyecatchers waardoor mutsen borduren een uitstekend idee is.

Aan kerstcadeaus wordt elk jaar weer genoeg aandacht geschonken. Kies als bedrijf voor een mooi kerstpakket, een kerstcadeau wat door de brievenbus past of een origineel geschenk zoals een geborduurde muts. Jij laat je waardering blijken en de ontvanger zal het geschenk zeker waarderen.