Home » Ondernemersnieuws » personeelszaken » Top 5 bedrijfsuitjes

Top 5 bedrijfsuitjes

Geplaatst in: personeelszaken

Het personeelsuitje is voor veel medewerkers van bedrijven echt iets om naar uit te kijken, en ook iets waar nog lang over nagepraat wordt. Lekker een middag of avond weg op kosten van de baas, bijpraten met collega’s of nieuwe collega’s van andere afdelingen of vestigingen leren kennen. Je kunt het bovendien niet alleen zien als beloning, maar ook als manier om het teamgevoel te vergroten.

Hoe bedrijfsuitjes worden ingevuld is vaak afhankelijk van diverse factoren, zoals het aantal medewerkers, het type medewerkers en het budget. Is het voor jou ook alweer tijd om na te gaan denken over wat jij en de medewerkers kunnen gaan doen de volgende keer? Hieronder vind je de top vijf bedrijfsuitjes van VVC-adventure.

Samenwerking en competitie in een escape room

In een escape room heeft een groep mensen meestal 1 uur de tijd om allerlei raadsels op te lossen, de uitgang en sleutels te vinden en te ontsnappen. De individuele leden van een team worden uitgedaagd zo snel en goed mogelijk na te denken en samen te werken, dat door de competitie tussen de groepen nog eens versterkt wordt.

Sportief bedrijfsuitje

Sporten spoort mensen aan hun grenzen te verleggen. Hoewel sportieve activiteiten ook competitief gedrag op kunnen roepen, zorgt het aanmoedigen van collega’s juist ook voor een teamgevoel. Erg populair zijn bijvoorbeeld wandklimmen of bowlen. Hebben jullie een hele dag te besteden of zelf een weekend dan is een tripje naar Winterberg in de winter ook een leuk idee, ook voor mensen die niet skiën of snowboarden is er voldoende te doen.

Samen iets lekkers bereiden tijdens een kookworkshop

Een kookworkshop combineert het beste van twee werelden: eerst samenwerken om iets te bereiden, en dit daarna gezellig samen opeten. Kookworkshops kunnen gericht zijn op diverse keukens of kooktechnieken zoals moleculair koken, gerechten met vis, barbecueën, tapas of sushi.

Met z’n allen op pad

Een puzzeltocht of een rit over uitdagend terrein? Het wordt allebei leuker wanneer de medewerkers een speciaal voertuig tot hun beschikking hebben, zoals een kart, segway of sandbuggy.

Laat het feest maat beginnen!

Wil jij gewoon dat je medewerkers een leuke avond hebben, dan kun je natuurlijk ook een knallend themafeest (laten) verzorgen. Muziek, lekker eten en drinken en een kostuum zorgen dat de sfeer er algauw inzit bij iedereen. Leuke thema’s zijn bijvoorbeeld Back to the Seventies of Tropicana.

Veel plezier bij jullie volgende bedrijfsuitje!