Home » Ondernemersnieuws » trivia » Studenten gaan voor het grote geld

Studenten gaan voor het grote geld

Geplaatst in: trivia

De Studenten Ondernemersprijs 2012 is van start. En dat zullen we weten ook. De opgeschoten scholieren hebben er zelfs en speciale website aan gewijd. En daar scheeuwen ze je tegemoet.

Met hoofdletters en vooral veel uitroeptekens. Nu valt er ook 30.000 euro bijeen te schrapen en dat is voor de gemiddelde student natuurlijk best een aardig zakcentje. We laten de studenten zelf hun promotie doen, houd u vast!!!

Ondernemende studenten opgelet! De strijd om de Studenten Ondernemersprijs 2012 gaat weer van start. Doe mee! Zet je bedrijf in de SPOTLIGHTS! Genereer landelijke media aandacht, en win met jouw bedrijf voor ruim 30.000 EURO aan prijzen!!!

Je krijgt de kans je business model te laten beoordelen door doorgewinterde ondernemers en topmanagers uit het bedrijfsleven. Finalisten kunnen rekenen op een stroom aan media aandacht en fantastische prijzen.

Op deze site vind je ook informatie over de finalisten van voorgaande jaren. Lees over hun goede ervaringen met de Studenten Ondernemersprijs en laat je inspireren!

Tot zover. Bent u studerend en ondernemend, dan is hier de site waar u zijn moet