Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Sorry we missed you

Sorry we missed you

Geplaatst in: algemeen

Je hebt er misschien al over gehoord of over gelezen: de film Sorry we missed you, de film van regisseur Ken Loach over een pakketbezorger in het hedendaagse Engeland.

Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

We zijn bang dat het leven van Ricky en Abby ook voor Nederlandse pakketbezorgers herkenbaar is. Da’s goed om je te realiseren als je een keer geen pakje voor de buren wilt aannemen of sterker nog: als je zelf een leven als freelance pakketbezorger overweegt. De film draait nu in de bioscoop, de trailer zie je hieronder: