Home » Ondernemersnieuws » duurzaamheid » Recyclebare emmers op maat gemaakt voor jou

Recyclebare emmers op maat gemaakt voor jou

Geplaatst in: duurzaamheid

Een product zonder verpakking is niet goed beschermd. Verpakking is daarom ook echt iets om goed over na te denken als bedrijf. De verpakking die je kiest is de uitstraling van jouw brand en moet vaak ook aan een aantal eisen voldoen. Emmers zijn een dynamische vorm van verpakken. Ze zijn namelijk stevig en te krijgen in allerlei verschillende soorten. In deze blog willen we het hebben over duurzame emmers. Deze duurzame emmers worden gemaakt door Dijkstra Plastics en ook nog eens op maar. In deze blog gaan dieper op deze bijzonder emmers is. Lees dus snel verder om meer te leren over deze verpakkingsoptie.

Recyclebaar

Dijkstra Plastics maakt al meer dan 40 jaar recyclebare emmers. Ze zijn echte voorlopers. Deze emmers zijn 100% recyclebaar en dragen daardoor mee aan een duurzame toekomst. Ze verminderen met hun emmers het negatieve effect van afval op onze planeet. De emmers van Dijkstra Plastics kunnen speciaal voor jou gemaakt worden, maatwerk dus. Voor elk product is er een passende emmer. De emmers worden meestal gemaakt van polypropyleen. Dat is een plastic soort die 100% recyclebaar is. Ook is Dijkstra Plastics aangesloten bij het Plastic Pact Nederland. Als je daarbij aangesloten bent, verbind je je met verplichtingen om een circulaire verpakkingsketen te creëren.

Verzending en bestellingen volgen

Voor de emmers van Dijkstra Plastics hoef je naar buiten. Je kunt ze namelijk eenvoudig online bestellen vanuit het comfort van je eigenhuis. Ze hebben een groot en divers assortiment, dus voor ieder wat wils. Als je op een werkdag voor 15.00 besteld, worden de emmers binnen twee werkdagen geleverd. Ook krijg je een track en trace code waar je je bestelling mee kunt volgen. Dan weet je wanneer je pakket er aan komt.

Meer weten?

Als je nog vragen hebt of op zoek bent naar advies, neem dan contact op met Dijkstra Plastics. Ze zijn via de mail te bereiken en ook via de telefoon. Ze helpen je graag, dus neem gerust contact op. Je kunt ook altijd een kijkje nemen op hun site als je meer wilt weten.