Home » Ondernemersnieuws » webwinkel » Radar.nl verkozen tot beste website 2017

Radar.nl verkozen tot beste website 2017

Geplaatst in: evenementen, webwinkel

Radar is door het Nederlandse publiek verkozen tot ´Website van het Jaar 2017´ en nam tijdens de prijsuitreiking in Amsterdam de prijs in ontvangst. De ´Website van het Jaar´ is de publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. Eerdere winnaars waren onder andere Tweakers, Politie.nl, Pricewatch, Beter Spellen, AFAS Personal en Google. Het publiek beoordeelde dit jaar uit 24 categorieën zijn favoriet op inhoud, navigatie, design en konden aangeven in welke mate zij de site zou aanbevelen aan anderen.

Per categorie zijn er twee awards: Beste Website en Populairste Website. Een waar prijzenfestijn dus. Maar ach, naar schatting zijn er een paar honderdduizend Nederlandse websites, waarvan meer dan 130.000 webshops. Dus al met al is zijn deze 24 het neusje van de zalm, volgens de stemmers. Bekijk de winnaars op websitevanhetjaar.nl.

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Multiscope in samenwerking met Emerce, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten.