Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Powerbank: een powerful relatiegeschenk

Powerbank: een powerful relatiegeschenk

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Woon jij in de omgeving van Leiden en ben je op zoek naar een krachtig relatiegeschenk? Weleens gedacht aan een powerbank als relatiegeschenk? Je weet vast zelf ook dat er niets vervelender is dan een lege telefoon. We bellen tegenwoordig niet meer alleen op een telefoon, maar mailen, berichten en internetten er ook mee. Niet zo gek dus dat hij vaak binnen no time leeg is. Daarnaast luisteren we er ook nog eens muziek op en besteden we veel minuten per dag op social media, en lezen we er zelfs de krant op!

Altijd een volle telefoon
We besteden heel wat uren per dag op WhatsApp, niet alleen privé, maar ook zakelijk wordt deze app steeds vaker in gezet om deals rond te maken. Het is dus steeds normaler om elkaar mobiel te bereiken. Er zijn ook veel werkgevers die beschikken over een werktelefoon en privételefoon. Kort om, het is dus belangrijk voor zowel een werkgever als werknemer dat telefoons een volle batterij hebben. Weet jij zelf bijvoorbeeld nog wanneer je telefoon voor het laatst echt helemaal leeg was? Vaak wordt een telefoon bij de laatste paar procenten wel snel aan de oplader gelegd. Of men pakt de powerbank erbij!

Geef een powerbank cadeau
Jouw klanten een relatiegeschenk geven is een blijk van waardering. Hoe leuk is het dan ook om echt iets te geven waar ze daadwerkelijk iets aan hebben! Een goed voorbeeld is een powerbank. Het is zelfs mogelijk om hier jouw bedrijfslogo of een korte tekst om te laten bedrukken. Dan maak je direct reclame voor je bedrijf. Als jouw bedrijfslogo wordt getoond onder andere mensen, zal jouw naamsbekendheid een stuk vergroten. Vraag je je nu af waar je deze powerbank in de buurt van Leiden onder andere kan kopen?

Meer weten?
Voor een powerbank als relatiegeschenk kun je terecht bij Maxilia. Hier beschikken ze over een ruim assortiment met verschillende producten, zoals een powerbank, die je kunt laten bedrukken met jouw gewenste logo. Meer weten? Raadpleeg dan de klantenservice en zij staan je te woord.