Home » Petities tegen afschaffen zelfstandigenaftrek

Petities tegen afschaffen zelfstandigenaftrek

petitie tekenenFNV Zelfstandigen, Stichting ZZP Nederland, Zelfstandigen Bouw en Platform Zelfstandige ondernemers (PZO) hebben gezamenlijk acties gestart tegen de Kabinetsplannen om de zelfstandigenaftrek af te schaffen.

De ZZP-organisaties gaan niet akkoord met de voorgenomen bezuinigingen en zijn daarom gezamenlijk een website gestart: www.zzp-protest.nl. Via deze website worden zelfstandig ondernemers opgeroepen een petitie te ondertekenen die aangeboden wordt aan de verantwoordelijke minister. Het kabinet is van plan om 500 miljoen euro te bezuinigen op de aftrekposten voor ondernemers. Hiermee dreigt een flinke lastenverzwaring voor zelfstandigen. Om één krachtig protest te verzamelen roepen de gezamenlijke ZZP-organisaties de 1,2 miljoen zelfstandigen op de petitie te ondertekenen.

Maar of dat nu één krachtig protest wordt? Al eerder namen twee ondernemers het initiatief om een petitie te starten tegen de afschaffing van zelfstandigenaftrek. Die petitie vindt u op petities24.com. Dat betekent dus kiezen. Of twee keer tekenen. Wat wij in beide gevallen een beetje jammer vinden.