Home » Ondernemersnieuws » personeelszaken » Paasattenties voor je medewerkers thuis

Paasattenties voor je medewerkers thuis

Geplaatst in: personeelszaken

Na enkele jaren coronapandemie achter de rug te hebben, werken we in sommige gevallen wat meer op het kantoor en voor sommigen is thuis werken een blijvend iets geworden. Het is na een zware tijd voor iedereen dan ook net zo van belang om je medewerkers te blijven belonen. Met een blijk van waardering geef je voor korte termijn toch weer een boost aan de waardering en laat je zien dat zij zeker niet worden vergeten. Hoge gasrekeningen, duurdere energie en voor vele bedrijven ook nog een tekort aan medewerkers. Met een paasattentie voor medewerkers kan je de waardering een boost geven.

Belang van een paasattentie

Paasattenties zijn niet alleen een boost voor korte termijn aan motivatie voor je medewerkers, maar het vergroot ook het vertrouwen naar elkaar toe. Met beloningen wordt er aangetoond dat je tevreden bent met bijvoorbeeld de werkhouding, werkprestatie, talent of elk ander positieve reden die je eraan kan geven.

Soorten paasattenties

Pasen wordt niet altijd even groot gevierd als Kerst, Sinterklaas of een Nieuwjaar. Maar juist Pasen maakt het zo mooi, omdat het alweer even wat later in het jaar zit, enige tijd van de feestdagen vandaan en zo vlak voor de lente voordat iedereen weer de heerlijke zomervibes gaan krijgen. Een paasattentie zijn er in verschillende vormen, hieronder enkele voorbeelden;

Voor je medewerkers kan je denken aan paaspakketten, paascadeautjes, paasontbijt, paaslunch of juist een overheerlijke paaschocolade bestellen.

De variaties op paasattenties zijn dan ook oneindig, zo kan je het laten maken met en zonder bedrijfslogo’s, maar ook weer op thema zoals iets voor de lente zoals vogelhuisjes.

Zelf samenstellen

Wil jij een paasattentie samenstellen? Bekijk dan gerust eens de verschillende soorten en variaties of betrek je medewerkers er zelf bij door gezamenlijk te kiezen waar de behoefte zit. Houdt dit natuurlijk een beetje vaag zodat je niet het antwoord aan de medewerkers al verklapt.