Over de Businessbox

Businessbox.nl is een website voor zzp’ers, startende en kleine ondernemingen. We helpen starters op weg met het maken van hun ondernemingsplan (zie: je ondernemingsplan in 10 stappen). Andere ondernemers bieden we dagelijks relevant nieuws over (onder andere) ondernemen, innovatie, marktontwikkelingen en politieke maatregelen. Businessbox.nl is een uitgave van communicatiebureau Zonneveld Marks. Wij zijn ook uitgever van Security Magazine, een website met nieuws en achtergrondinformatie over computer- en netwerkbeveiliging.

Gastbijdragen

Businessbox.nl staat open voor bijdragen van derden. Vanzelfsprekend dienen artikelen te passen binnen het interesseveld van onze doelgroep, de zelfstandig ondernemer. Voorwaarde is dat een artikel een informerende of opiniërende inhoud heeft en -indien van toepassing- uitsluitend links bevat naar algemene, niet commerciële websites. Als u interesse heeft om uw artikel op onze site te publiceren, kunt u een e-mail sturen naar de redactie. Wilt u in een artikel wel links toevoegen naar uw bedrijfssite (of die van uw klant), of wilt u via trefwoorden linken naar uw site, lees dan hieronder verder.

Adverteren

Het is uiteraard mogelijk om op Businessbox.nl te adverteren. Dat kan via een banner (in een gangbaar formaat naar keuze) of via een nieuwsbericht (content marketing). Uw advertentie of bericht komt dan onder de aandacht van met name aanstaand ondernemers (in hun oriëntatiefase, waarin nog veel beslissingen moeten worden genomen), van startende, of onlangs gestarte ondernemers en van zzp’ers. Voor informatie over de mogelijkheden kunt u het best gebruik maken van ons contactformulier.

Vermelding in de agenda

De ondernemersagenda van de Businessbox maakt ondernemers attent op trainingen, symposia en netwerkbijeenkomsten die in het kader staan van ondernemerschap in het algemeen. Vakbeurzen e.d. zult u hier tevergeefs zoeken. U kunt een evenement aanmelden via het formulier. Het is niet gezegd dat we dit plaatsen. Iedere aanmelding wordt beoordeeld op relevantie. De kans bestaat dus dat u alle moeite van het plaatsen voor niks hebt gedaan. De keerzijde is dat plaatsing gratis is. Voor niks dus. En da’s toch wel weer een poging waard, zo dunkt ons.

Linkruil

We krijgen veel verzoeken voor het ruilen van links. Omdat vooral wij dan beter gevonden zouden worden. Het antwoord op die vraag is altijd: nee, dank u. Wij ruilen geen links.