Home » Boeken voor ondernemers » Ondernemershout bestaat niet

Ondernemershout bestaat niet

Geplaatst in: Boeken voor ondernemers

Ondernemershout-bestaat-nietWaarom bestaan veel ondernemingen na vijf jaar niet meer? De (vaak) lage omzetten wegen niet op tegen de vele uren die ondernemers in hun bedrijf steken. Zelfs als het goed gaat, als er wel een gestage klantenstroom is, blijft de stress aanhouden. En iedereen denkt dat dit aan hem- of haarzelf ligt en kan bijna niet geloven dat het makkelijker kan. Maar het kan echt!

Eenvoudige stappen voor succesvol ondernemen Ondernemershout bestaat niet rekent af met de mythe dat je als ondernemer geboren moet worden om succesvol te kunnen zijn met je bedrijf. Of dat je enorme hoeveelheden stress moet tolereren om lekker te verdienen. Linda Spaanbroek beschrijft de eenvoudige stappen waarmee iedere zelfstandige professional succesvol kan ondernemen. Ploeteren in de marge is voorbij en de overgang naar moeitelozer ondernemen én naar een rendabel bedrijf ligt binnen handbereik. Voor iedere zelfstandige professional die met minder moeite meer omzet wil halen.

‘Eindelijk! Linda Spaanbroek onthult de geheimen van succesvol ondernemen. Een marketingbijbeltje door de beste businesscoach voor dienstverleners van Nederland. Ontdek in één klap alles wat je nodig hebt voor je internetmarketing. Kost dat? Paar tientjes? Idioot veel waar voor je geld. Bestellen.’ Aartjan van Erkel, auteur van Verleiden op internet en Maak ze gek!

‘Een heerlijk praktisch boek vol stappenplannen en bruikbare tips. Precies dus wat je van Linda verwacht. Je bedrijf op de kaart zetten én je eigen mindset fixen – wat mij betreft een geweldige combinatie.’ Taco Oosterkamp, business thinker en auteur van Schaamteloos delegeren

AuteurLinda Spaanbroek
UitgeverBoom
UitvoeringPaperback, 176 pagina’s
ISBN139789024404285
Jaar publicatie2016
Prijs / prijs e-book€ 16,00 / –
Bestel dit boek bij bol.com