Home » Boeken voor ondernemers » Ondernemers zijn net mensen

Ondernemers zijn net mensen

Geplaatst in: Boeken voor ondernemers

“In ieder ondernemend mens zit een ondernemer’
Je hebt nu een boek in handen met de verhalen van vijftig kleurrijke en inspirerende ondernemers en ondernemende mensen. Je persoonlijk referentiekader bepaalt door welk verhaal je het meest geraakt of geïnspireerd wordt. De verhalen zijn groter dan een standaard interview en kleiner dan een biografie. Voor mij zijn ze daarom bio-interviews.

Deze bio-interviews hebben twee doelen. In de eerste plaats wil ik bijdragen aan de zo belangrijke kruisbestuiving tussen ondernemers uit verschillende branches, van verschillende leeftijden en met verschillende culturele achtergronden. Iedere ondernemer kan leren van het persoonlijke verhaal van een collega-ondernemer.

Daarnaast wil ik mensen in loondienst die diep in hun hart voelen dat ze ondernemer zijn, prikkelen om de stap naar het ondernemerschap te zetten. Dit boek maakt duidelijk dat je geen universitaire studie of rijke familie nodig hebt om te starten. Ook hoef je niet uit een ondernemersfamilie te komen. Lever dus jouw beren op de weg in bij de dichtstbijzijnde dierentuin, volg je hart en schrijf je in bij de Kamer van Koophandel.
Het pad naar succes ontstaat door erop te lopen en niet door ernaar te kijken.

 

TitelOndernemers zijn net mensen
AuteurCor de Graag
UitgeverPumbo NL
UitvoeringHardcover, 548 pagina’s
EAN9789090329543
Jaar publicatie2020
Prijs€ 35,95
Bestel dit boek bij bol.com