Home » Ondernemersnieuws » ICT » De nieuwe iPhone verschijnt binnenkort

De nieuwe iPhone verschijnt binnenkort

Geplaatst in: ICT

Apple is er altijd erg goed in om de release van nieuwe smartphones, tablets en andere gadgets zo lang mogelijk geheim te houden. Soms lekt er wel eens wat informatie uit, maar dan blijkt uiteindelijk dat deze óf niet juist was, óf dat Apple dit bewust zelf heeft gedaan om de nieuwsgierigheid van de consument alvast te wekken. De iPhone X is natuurlijk een smartphone die nu al tot de verbeelding spreekt. Wat zal de release van de iPhone X ons gaan brengen? Welke nieuwe features heeft de hard- en software ontwikkelaar nu weer bedacht en in het toestel weten te verwerken?

Wat is er al bekend over de nieuwe iPhone?
De iPhone X release houdt de gemoederen al heel lang bezig. Door een foutje, of was het toch bewust, is het uiterlijk van de Apple iPhone X al uitgelekt. De nieuwe smartphone krijgt naar verwachting een scherm van 5,8 inch, en daarmee wordt het de iPhone met het grootste scherm tot nu toe. Dit betekent automatisch dat de “thuisknop” fysiek verdwijnt. De simpele reden hiervoor is dat hier geen ruimte meer voor is. Verder gaan er geruchten over gezichtsherkenning en draadloos opladen. Ook zal het geheugen wellicht worden uitgebreid. Wil je alles weten over de nieuwste Apple iPhone, lees dan het laatste iPhone X nieuws bij KPN.

Wanneer komt de iPhone X?
Op de vraag “wanneer komt de iPhone X op de markt” is het antwoord lastig te geven. De hoop van​  de fans is nu gericht op begin september 2017 maar een datum is nog niet vrijgegeven. Wanneer iPhone X dus precies wordt gepresenteerd en wanneer hij in Nederland verkrijgbaar is, is nog niet te zeggen. Wil je de iPhone X kopen dan zal je dus in ieder geval nog even geduld moeten hebben.

Als eerste de iPhone X in huis
Wil je als eerste de nieuwe iPhone in je bezit hebben dan kun je de iPhone X bestellen zodra hij in Nederland leverbaar is. Dit zal zeker uitgebreid in diverse media worden aangekondigd. Een goed voorteken is altijd als de Apple website ineens offline is voor “onderhoudswerkzaamheden”. Dit is vaak een voorteken voor een belangrijke aankondiging. De lancering van de iPhone X zal hoe dan ook weer een spektakel worden zoals we dat van Apple gewend zijn. Een pre-order iPhone X plaatsen heeft nog geen zin zolang de definitieve releasedatum nog niet bekend is. Wil je als eerste de nieuwe iPhone in je bezit hebben dan zit er dus niets anders op dan het nieuws over de iPhone X op de voet te blijven volgen.