Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Metalen display als eye catcher voor jouw zaak

Metalen display als eye catcher voor jouw zaak

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Voor veel bedrijven zijn display stands en reclamedisplays essentiële hulpmiddelen voor marketingplannen en reclamecampagnes. Ze zijn bedoeld om voor te lichten, reclame te maken en te helpen bij de verkoop van een bepaald product.

Om een product beter te laten opvallen, is de uitstalling op het verkooppunt erg belangrijk. Consumenten zouden ervoor kunnen kiezen het merk dat gepromoot wordt, te kopen door het meer in de kijker te zetten met behulp van de toevoeging van een logo, een slogan of andere herkenbare aanduidingen.

Als gevolg daarvan helpt het om de merkpositionering te verbeteren

Maar ook om het merk beter te onthouden, wat de volgende resultaten oplevert:

  • Productherkenning
  • Merkpositionering
  • Bevorderde verkoop

In tegenstelling tot de rechtlijnige opzet van de gangpaden, geven ze het product waarvoor reclame gemaakt wordt, orde en regelmaat. Op het verkooppunt dient het als verkoper en toonbank, en wordt het beschouwd als eersteklas reclame. Het kan ook gebruikt worden om de nadruk te leggen op direct marketinginitiatieven die bedoeld zijn om een vers artikel of dienst op de markt te brengen.

Is het tijd om jouw displays te heroverwegen?

Metaal, hout, plastic en golfkarton zijn maar enkele van de materiaalkeuzes die voor jouw display programma beschikbaar zijn. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, waardoor sommige voorwerpen, instellingen, en winkels beter aansluiten.

Metalen displays zijn sterk en kunnen de moeilijkheden van winkelvestigingen weerstaan, vaak vele jarenlang.  Lichtgewicht tot op zwaar werk berekende, voorgemonteerde tot metaalvertoningen kunnen op maat gemaakt worden om productspecificaties aan te passen.

Metalen displays op maat bieden de keuze om hun producten te verhandelen door ze op te hangen, op vlakke of schuine planken te zetten, ze in gravity feed patronen te stapelen of ze op verschillende manieren tentoon te stellen.

Metalen vertoningen passen goed bij de huidige winkelinrichtingen

En bij een aantal andere materialen, zoals hout en plastic zijn ze compatibel met een brede waaier aan verwisselbare grafische alternatieven. Oneindige poedercoatingkleuren zijn slechts één van de verschillende metaalbehandelingen die beschikbaar zijn voor deze displays, maar ook voor een stapelmand display.

Hoewel het altijd nodig is om displays zorgvuldig te verpakken, houden metalen displays in het algemeen beter stand tegen de spanning die ze tijdens de levering te verduren krijgen.

Recyclebaar metaal bestaat

Vermijd het fixeren op kartonnen displays! Men kan snel gefixeerd raken op een bepaald materiaal. Jarenlang verhandelde men jaarlijkse promotieartikelen met behulp van kartonnen displays. Niet wetende dat er problemen veroorzaakt worden doordat elk jaar een deel van de golfplaten displays kunnen afbrokkelen. Men is vaak erg blij met de stevigheid en andere voordelen die metalen displays bieden om allerlei artikelen te ondersteunen, zoals:

  • extra alternatieven voor het gebruik van grote afbeeldingen die de eigenaar van de winkel wil gebruiken en de verkoop van een verscheidenheid aan artikelen;
  • eenvoudiger opbouwen van displays in de winkel of op een andere locatie en
  • kosteneffectieve marketing. Kosten besparen tijdens het verwisselen van bepaalde kartonnen displays gedurende elke promotiecyclus en de kosten van de metalen display zijn verrassend genoeg gelijk aan elkaar.