Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Leuke ideeën voor in een kerstpakket

Leuke ideeën voor in een kerstpakket

Kerst komt eraan en dat betekent dat het tijd is om na te denken over wat er in de kerstpakketten moet zitten. Of je nu een pakket voor je collega’s, familie of vrienden wilt samenstellen, het is altijd leuk om iets unieks en origineels te bedenken. In deze blog geef ik je een aantal leuke ideeën voor in een kerstpakket.

Kantoorartikelen

Voor degenen die graag georganiseerd zijn en van een opgeruimd bureau houden, zijn kantoorartikelen altijd een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een mooi notitieboek, een stijlvolle penhouder of een setje kleurrijke markeerstiften. Op die manier kunnen ze het nieuwe jaar starten met een opgeruimd en georganiseerd bureau. Dit zal hen helpen om productiever te zijn en efficiënter te werken.

Waterflessen

Een waterfles is altijd handig om bij je te hebben, zeker als je veel onderweg bent. Een leuke suggestie is om een Dopper met logo toe te voegen aan het kerstpakket. Deze Dopper waterflessen zijn niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel trendy. Ze zijn gemaakt van gerecyclede materialen en kunnen eindeloos worden hergebruikt. Je kunt zelfs de website Greengiving.nl bezoeken om je eigen gepersonaliseerde Dopper waterflessen te bestellen. Een geweldige manier om je medewerkers of vrienden te stimuleren om duurzamer te leven en minder plastic afval te produceren.

Tassen

Een tas is altijd een praktisch cadeau. Of het nu een handige boodschappentas is of een stijlvolle laptoptas, je kunt nooit genoeg tassen hebben. Het is leuk om een tas te kiezen die past bij de persoonlijkheid van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een trendy rugzak voor de avontuurlijke types of een elegante schoudertas voor de fashionista’s. Een tas kan niet alleen gebruikt worden om spullen in te vervoeren, maar is ook een fashion statement en kan een outfit compleet maken. Deze kunnen ook mooi bedrukt worden! dit kan bij bedrijven zoals Greengiving.nl

Pennen

Pennen zijn misschien wel een van de meest klassieke kerstcadeaus, maar dat betekent niet dat ze saai hoeven te zijn. Kies voor een setje kleurrijke en vrolijke pennen om het kerstpakket op te fleuren. Je kunt zelfs pennen laten bedrukken met het logo van je bedrijf of een persoonlijke boodschap toevoegen. Op die manier geef je niet alleen een praktisch cadeau, maar ook een persoonlijke touch. Dit zal de ontvanger herinneren aan jouw kerstpakket en zal hen een positieve associatie geven met jouw bedrijf.