Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Laat je onderneming doorgroeien naast een online studie

Laat je onderneming doorgroeien naast een online studie

Geplaatst in: algemeen

Als ondernemer heb je het druk; er moet nieuw personeel worden aangenomen in een periode waarin het aantal werkzoekenden beperkt is, je wilt de productiecapaciteit uitbreiden en er moet gezocht worden naar nieuwe partnerschappen met externe partijen. Daarbij wil je jezelf blijven ontwikkelen om meer uit de kansen om je heen te kunnen halen. Het volgen van een online studie biedt je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen. Het maakt een geschikte NCOI opleiding vinden heel interessant. Een partij als NCOI biedt je de kans om een opleiding te volgen naast je bestaande baan; in deeltijd. Het aanbod aan opleidingen is groot, waardoor je vrijwel zeker een studie vindt die past bij jouw interesses. Kies je voor de ontwikkeling van je hard- of soft skills?

Online studie grotendeels in je eigen tijd volgen

Het voordeel van de opleidingen die worden aangeboden bij NCOI en vergelijkbare opleidingsinstituten zit in het feit, dat je de opleiding grotendeels in je eigen tijd kunt volgen. Er wordt vaak voor blended learning gekozen, waarbij individuele opdrachten worden afgewisseld met groepsopdrachten. Evenals dat geregeld gekozen wordt voor een combinatie van het studeren in je eigen tijd en klassikale lessen. Niet alleen bepaal je grotendeels zelf wanneer je studeert. Ook kies je jouw eigen tempo voor de opleiding. Het voorkomt dat de opleiding de groei van je organisatie in de weg staat; het bedrijf moet up and running blijven tijdens het volgen van de online studie. Bekijk deze opleiding eens, wanneer je meer wilt weten over de wijze waarop deze studies worden aangeboden.

Opleidingen voor de medewerkers van je organisatie

Niet alleen is het interessant om zelf regelmatig een online studie te volgen, die je helpt je kennis te vergroten. Kijk ook naar mogelijkheden om opleidingen of bijvoorbeeld cursussen aan te bieden aan je medewerkers. Voor hen is het minstens zo belangrijk om zich te blijven ontwikkelen. Zo hun kennis niet meer aansluiten bij de standaarden in de markt, dan is de kans groot dat de groei van je bedrijf niet optimaal is; een concurrent met geschoold personeel zal sneller gaan. Je kunt opleidingen aan individuele medewerkers aanbieden, maar ook kiezen voor een cursus die direct aan de hele afdeling gegeven wordt.

Tip: zorg dat de kennis die collega’s opdoen tijdens opleidingen gedeeld wordt binnen de organisatie. Kennisdeling helpt organisaties de volgende stap te zetten en voorkomt dat kennis verloren gaat als een medewerker je organisatie verlaat.