Home » Ondernemersnieuws » financiën » Krijg snel en eenvoudig inzicht in de financiële situatie van je bedrijf

Krijg snel en eenvoudig inzicht in de financiële situatie van je bedrijf

Geplaatst in: financiën

Voor veel ondernemers zijn de afgelopen anderhalf jaar erg uitdagend geweest. Je kunt je op veel zaken voorbereiden, maar niemand zal rekening gehouden hebben met een pandemie die de economie deels platlegt. De Nederlandse staat heeft ondernemers wat kunnen ondersteunen, waardoor er toch nog veel ondernemers zijn de crisis overleefd lijken te hebben met hun bedrijf. Toch staan veel ondernemers juist nu voor flinke uitdagingen. Er moet vaak geïnvesteerd worden om weer te kunnen groeien, maar tegelijkertijd moeten opgelopen schulden (bijvoorbeeld bij de Belastingdienst) terugbetaald worden. Omdat het juist nu snel en eenvoudig inzicht te bieden in hun financiële situatie, komt het Financieel Dashboard van Floryn prima van pas als een handige, gratis tool. We vertellen er meer over.

Hoe werkt het Financieel Dashboard?

Het Financieel Dashboard van Floryn is een tool die gratis gedownload kan worden en gekoppeld kan worden met de bankrekening van je onderneming. Binnen enkele minuten kan zo volledig automatisch een dashboard gegenereerd worden met actuele cijfers en grafieken over de financiën van je bedrijf. Je maandelijkse omzet en het verloop hiervan wordt in kaart gebracht, je krijgt een overzicht van bij- en afschrijvingen en ook krijg je inzicht in het saldoverloop weer van de opgegeven rekeningen. Daarnaast krijg je te zien wie jouw grootste debiteuren en crediteuren zijn. Al deze informatie staat tot je beschikking met slechts enkele clicks en zonder stapels documenten te hoeven aanleveren. In twee minuten heb je het aangevraagd, en binnen tien minuten heb je een volledig dashboard met alle informatie. Uiteraard bevindt het Financieel Dashboard zich in een beveiligde omgeving.

Waarom biedt Floryn deze dienst gratis aan?

Ten eerste biedt Floryn deze dienst natuurlijk aan om Nederlandse ondernemers te ondersteunen in ingewikkelde tijden. Daarnaast kun je vanuit het Financieel Dashboard van Floryn ook snel en eenvoudig een bedrijfsfinanciering aanvragen. Bijvoorbeeld om investeringen te doen in voorraad of om een lening die je tijdens of voor corona afgesloten hebt snel te kunnen afbetalen. Floryn biedt een zakelijk krediet aan dat snel tot je beschikking kan staan en waarbij het gedeelte dat je aflost ook weer opgenomen kan worden. Dat is handig voor investeringen in marketing of werkkapitaal. Daarnaast biedt Floryn ook een zakelijke lening aan voor grotere investeringen. Ook kan Floryn BMKB-C kredieten verstrekken, oftewel het overbruggingskrediet van de overheid dat is bedoeld voor ondernemers die een tijdelijk liquiditeitstekort hebben als gevolg van de coronacrisis.

Het kost dus niets om snel en eenvoudig inzicht te krijgen in de financiële situatie van je bedrijf met behulp van het Financieel Dashboard. Op basis van het inzicht dat dit je verschaft, kun je bepalen of je een bedrijfsfinanciering nodig hebt en wilt afsluiten.

Dit artikel betreft een samenwerking met Floryn.