Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Kleding met bedrukking als relatiegeschenk

Kleding met bedrukking als relatiegeschenk

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Kleding is zeer geschikt om te laten bedrukken en weg te geven als relatiegeschenk. Daarnaast kan bedrukte kleding ook als promotieartikel worden gebruikt of als bedrijfskleding bij een evenement of een beurs. Het grote voordeel van kleding bedrukken is het grote drukoppervlak. Er is veel ruimte voor je bedrijfsgegevens of een slogan. De bedrukking is goed zichtbaar, waardoor je bedrijf naamsbekendheid genereert. Door de kleding weg te geven als relatiegeschenk zien steeds meer mensen de bedrukking met je bedrijfsgegevens. Wanneer je de bedrukte kleding op een evenement of beurs draagt, dan is dat ook zeer opvallend. Je kunt kleding met bedrukking natuurlijk ook geven aan collega’s of bijvoorbeeld voor het sportteam van uw bedrijf. Kortom, met het bedrukken van kleding heb je heel veel mogelijkheden. Laat daarom nu kleding bedrukken en deel het uit aan je relaties, werknemers en (potentiële) klanten!

Breed assortiment kleding

T-shirts zijn zeer populair om te bedrukken vanwege het grote drukoppervlak. Bovendien kan de voor- en achterkant bedrukt worden. Wil je je onderscheiden van andere bedrijven en uniek zijn? Dan kun je ook andere soorten kleding bedrukken, zoals bodywarmers, jassen en schorten. En er zijn ook kleine kledingstukken die je kunt laten bedrukken. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook sokken bedrukken. Je kunt de kleding bedrukken naar eigen wens. Met een aantal stappen heb je je favoriete item voorzien van bedrukking. Bedenk goed in welke kleur je het item wilt laten bedrukken. Zorg dat de kleur van de bedrukking niet vloekt met de kleur van het item. Je ontvangt binnen 48 uur na het plaatsen van de bestelling een gratis digitale proefdruk. Je kunt alvast het eindresultaat bekijken. Daarnaast is het mogelijk om eventueel nog enkele aanpassingen te doen. Want wij beginnen pas met het bedrukken van de kleding wanneer je akkoord gaat.

Hoogwaardige kwaliteit bedrukking van kleding

Kleding kan worden bedrukt op twee verschillende manieren, middels een zeefdruk of een transferdruk. Het bedrukken van kleding kan in meerdere kleuren. Je kunt in het bestelproces zelf de kleur kiezen die het best bij je bedrijf past. Weet je niet welke bedrukkingstechniek het beste past? Dan kun je gratis advies aanvragen. Hiermee wordt hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd. Borduren behoort ook tot één van de mogelijkheden. Hiervoor betaal je voor het aantal steken dat moet worden gebruikt voor de door jou ontworpen bedrukking. Borduurwerk wordt vaak gebruikt bij kleding van hoge kwaliteit. Een zeefdruk of transferdruk is wat opvallender en kan in verscheidende kleuren bedrukt worden. Kies de juiste techniek bij het doel van het geschenk. Wil je een belangrijke klant of relatie bedanken? Kies dan voor het borduren, daarmee straal je meer uit. Wil je het bedrukte kledingstuk gebruiken als promotieartikel? Laat dan de kleding bedrukken. Het is dan een iets mindere kwaliteit, maar is goedkoper in grotere orders, waardoor je aan veel mensen de bedrukte kleding kan uitdelen.