Home » Ondernemersnieuws » telefonie » iPhones zakelijk gebruiken? Dat kan ook voordelig!

iPhones zakelijk gebruiken? Dat kan ook voordelig!

Geplaatst in: telefonie

iPhones domineren de zakelijke smartphonemarkt en dat is natuurlijk niet voor niets. Een lange levensduur, hoge gebruiksvriendelijkheid en slimme productiviteitstoepassingen maken Apple-telefoons geliefd onder zakelijke gebruikers. Al is het natuurlijk wel even slikken bij de hoge aanschafprijs. Zéker als je meerdere toestel nodig hebt, kunnen de kosten flink in de papieren lopen. Er is ook een betaalbaar en betrouwbaar alternatief: een refurbished iPhone kopen bij Forza!

Solide hardware, gebruiksvriendelijke software

Wat maakt een iPhone nu zo goed? Allereerst de kwalitatieve hardware. Van processorsnelheid tot werkgeheugen en camerasysteem; iPhones zitten van oudsher in het topsegment van de markt. Natuurlijk heeft Apple op hardware-gebied met een aantal concurrenten te maken, maar waar het bedrijf zich pas écht in onderscheidt is de software. Die is in eigen beheer, waardoor het naadloos op de iPhone afgestemd kan worden, iets wat andere merken niet lukt. Dat merk je, want iPhones zijn optimaal snel, worden nauwelijks langzamer en worden maar liefst vijf jaar lang ondersteund met software-updates.

Refurbished iPhone, hét alternatief voor nieuw

Een iPhone is razend populair én heeft een enorm lange levensduur. Het is dus zonde om zo’n device na 2 jaar al af te schrijven. Daarom kun je ze refurbished kopen, wat tot 60% voordeliger is dan nieuw. Zeker als je meerdere toestellen in één keer nodig hebt, loopt het prijsvoordeel hoog op. Laten we wel even duidelijk zijn dat het hier niet om een tweedehands toestel gaat, maar om een gereviseerde variant. Elke iPhone wordt namelijk geopend, op meer dan 50 punten gecontroleerd, waar nodig gerenoveerd en gereinigd. Dat maakt een refurbished iPhone technisch even goed als nieuw. Daarnaast krijg je standaard 2 jaar garantie op een refurbished iPhone, wat een jaar meer is dan bij Apple zelf. Het toevoegen van zo’n lange garantie laat duidelijk zien dat we achter de hoge kwaliteit van refurbished staan.

Van high-end tot budget-iPhones, het aanbod is groot

Het refurbished aanbod is groot. Veel oude modellen, maar ook de bijna nieuwste iPhones, zijn refurbished verkrijgbaar. Zo kun je de iPhone XS refurbished kopen. Dit veelzijdige toestel uit 2018 heeft een randloos OLED-scherm en kun je met twee simkaarten gebruiken. Het toestel uit 2019, de refurbished iPhone 11, is zelfs nog iets krachtiger en beschikt in totaal over drie camera’s die allemaal in 4K filmen. Perfect voor videobellen dus. Refurbished is een goede optie om op een betaalbare manier gebruik te maken van het beste van Apple.

Wat is het verschil met tweedehands en nieuw?

Een refurbished iPhone is een stuk voordeliger dan nieuw, maar vaak iets duurder dan tweedehands. Dat komt door het Keurmerk Refurbished, wat staat voor de hoogste refurbished-kwaliteit met zekerheid door twee jaar garantie. Hierdoor weet je wél meteen dat je kwaliteit koopt, iets wat met tweedehands nog maar de vraag is. Een refurbished iPhone is technisch namelijk niet van nieuw te onderscheiden, maar de buitenkant is dat wel. Er kunnen namelijk lichte gebruikerssporen aanwezig zijn van de vorige eigenaar, maar ook daar is een oplossing voor! Indien je kiest voor de uiterlijke productconditie licht- of zichtbaar gebruikt, dan voorziet Forza je refurbished iPhone gratis van een transparante hoes en screenprotector. Zo ziet je aankoop eruit als nieuw en is het meteen goed beschermd.

Van duur naar duurzaam

Een refurbished iPhone is het betrouwbare en betaalbare alternatief voor een dure nieuwe iPhone. Daarnaast draag jij actief je steentje bij aan het milieu door te kiezen voor refurbished. Hergebruiken is simpelweg beter dan onnodig herproduceren. Met refurbished ga je dus écht van duur naar duurzaam.