Home » Ondernemersnieuws » mobiliteit » Hoe komen jouw medewerkers van A naar B?

Hoe komen jouw medewerkers van A naar B?

Geplaatst in: mobiliteit

Tegenwoordig werken veel Nederlanders vanuit thuis. Nog vaker werken ze hybride. We weten dat er verschillende manieren zijn waarop je voor je werk kunt reizen, maar hoe komen jouw medewerkers van A naar B? Of je als medewerker enkel naar kantoor moet, voor je klussen bij klanten langs gaat, of naar beurzen gaat om te netwerken, vervoer is een belangrijk onderwerp als werkgever. We weten dat er veel opties zijn, de een duurzamer dan de ander. We laten zien wat de meest gangbare manier is om van A naar B te reizen als werknemers, zodat jij dit mee kunt nemen in je overweging.

Naar klanten toe reizen

Als je naar klanten moet reizen voor klusjes of besprekingen, is het handig om dit met een auto of bus te doen. Niet alleen zijn locaties van klanten niet altijd even goed te bereiken met het OV, ook zul je waarschijnlijk een busje goed kunnen gebruiken wanneer je je gereedschap mee moet nemen, of andere producten moet vervoeren.

Een voordeel is dat je als werkgever bijvoorbeeld bussen voor je medewerkers kunt leasen. Met Mercedes financial lease kun je bijvoorbeeld een bus die perfect bij jouw bedrijf past leasen, zodat jouw medewerkers ongeremd hun werk kunnen uitvoeren.

Ook kunnen medewerkers in veel gevallen carpoolen.. Dit is beter voor het milieu, zorgt voor minder benzine kosten en stimuleert een betere samenwerking tussen je medewerkers.

Naar kantoor reizen

 Wanneer je naar het kantoor gaat is het mogelijk om met de auto of een bus te komen. Ook kunnen je medewerkers carpoolen op deze manier. Daarnaast gaan ook veel medewerkers met het openbaar vervoer. Zeker als medewerkers niet elke dag op kantoor hoeven te zijn, is dit een goede manier. Je kunt jouw medewerkers een zakelijk ov geven, waarmee ze onbezorgd naar kantoor kunnen reizen. Dit zorgt voor overzichtelijke kosten en is ook nog eens goed voor het milieu.

Hoe je medewerkers van A naar B gaan ligt aan de werkzaamheden, klanten, locaties en nog veel meer aspecten. Gelukkig is er heel veel mogelijk door middel van financial lease. Zo hebben je medewerkers hun eigen voertuig en kunnen ze vrij (zakelijk) reizen. Of dit nu naar klanten is, naar kantoor of naar andere belangrijke locaties om de werkzaamheden uit te voeren, het kan allemaal. Dit artikel zorgt er voor dat je de juiste beslissing kunt maken voor jouw medewerkers.