Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Het perfecte geschenk voor een duurzame Kerst

Het perfecte geschenk voor een duurzame Kerst

Geschenken en kerstpakketten zijn er genoeg, evenals het aantal aanbieders. Kranen Kerstpakketten maakt onderscheid door niet het pakket centraal te stellen en leidend te maken, maar juist aandacht te besteden aan het doel dat jij als opdrachtgever met het schenken voor ogen hebt. Wat doet jouw pakket met je collega of relatie als ontvanger en waarom past dit bij de ontvanger? Dat stellen wij centraal.

Is jouw doel om een duurzaam geschenk te geven?

 Een vegan kerstpakket is het ultieme geschenk voor al je bewuste medewerkers en relaties. Als jouw organisatie zich inzet voor een mooiere planeet, past zo’n duurzaam en diervriendelijk kerstgeschenk daar perfect bij. Maak dit jaar daarom een bewuste keuze voor het milieu door voor een vegan Kerstpakket te gaan.

Kies voor een kerstpakket dat niet alleen verrukkelijk is, maar ook in lijn ligt met jouw waarden. Onze selectie vegan kerstpakketten biedt een scala aan heerlijke, plantaardige opties die elke ontvanger zal waarderen.

Waarom kiezen voor vegan?

Elk jaar omarmen meer mensen een vegan lifestyle, gedreven door zorg voor dierenwelzijn, het klimaat, of hun eigen gezondheid. Een vegan kerstpakket is niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een statement dat aandacht en zorgvuldigheid uitstraalt. Het laat zien dat je bewust hebt gekozen voor een geschenk dat bijdraagt aan een betere wereld.

Wil je zelf een veganistisch kerstpakket samenstellen, of kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Kranen Kerstpakketten staan we voor je klaar! Laat je inspireren door onze collectie of schakel direct de hulp in door een afspraak te maken in één van onze showrooms. We denken graag met je mee om het perfecte geschenk samen te stellen.

Webshoppakketten en assortiment

Kerst is een bijzondere tijd van het jaar die voor veel mensen een speciale betekenis heeft. Vier de magie van het seizoen met een hartverwarmend gebaar: het geven van een kerstpakket aan je gewaardeerde werknemers en/of relaties! Kranen biedt een ruim assortiment aan kerstpakketten met verschillende thema’s en producten. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn met de uiterste zorg verpakt. Onze veelzijdige thema’s maken het makkelijk om een uniek kerstpakket te kiezen waar elke werknemer blij mee zal zijn! Zo hebben wij kerstpakketten met bijvoorbeeld een food thema, of een actief thema, maar ook kerstpakketten speciaal voor mannen of vrouwen. Heb je specifieke ideeën voor een kerstpakket? Wij helpen je graag dit te realiseren! Je kunt ervoor kiezen om een bestaand themapakket aan te passen, bijvoorbeeld door producten toe te voegen of weg te laten. Kranen Kerstpakketten biedt voor iedereen een geschikt kerstpakket en wij helpen je dan ook graag met het vinden van het perfecte kerstpakket voor jouw werknemers.

Ontdek ons assortiment om inspiratie op te doen of ga voor een webshoppakket.

Bezoek onze showrooms in Vorden en Utrecht

Je kunt ook je eigen pakket samenstellen. We ontvangen je graag in onze showroom om samen met jou de wensen te bespreken en zo jouw perfecte kerstpakket samen te stellen. Ons hele assortiment is hier op een prachtige manier gepresenteerd en je kunt samen met onze relatiemanager het kerstgeschenk samen stellen. Ook laten we graag de personalisatiemogelijkheden zien. Zo geef jij het geschenk nog meer attentiewaarde.

Dus ben jij op zoek naar hét kerst-/eindejaarsgeschenk? Bezoek onze showrooms in Vorden en Utrecht, waar we je graag ontvangen met een heerlijke kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Persoonlijk contact is voor ons essentieel. We nemen graag de tijd om persoonlijk kennis te maken, jouw wensen te bespreken en het best gewaardeerde kerstgeschenk samen te stellen! Proost op een feestelijke én duurzame kerst!