Home » Ondernemersnieuws » administratie » Het eenvoudig bijhouden van je kilometers

Het eenvoudig bijhouden van je kilometers

Geplaatst in: administratie, mobiliteit

Het bijhouden van je kilometers die worden gereden, is vaak tijdrovend, en kost veel energie en geld. Maar toch is het belangrijk dat dit zorgvuldig gedaan wordt. Je kunt het doen door middel van je beginlocatie en eindlocatie, en de beginstand en eindstand van je kilometerteller in te vullen. Dit kunnen mensen nog weleens vergeten, wat het erg lastig maakt voor de administratie. Je kunt er nu ook voor kiezen om Linqo hiervoor te gebruiken, zodat je personeel en jijzelf het nooit meer zelf hoeft te doen. Wil je weten wat de voordelen zijn van Linqo? Wij vertellen het je!

Waarom je Linqo zou moeten gebruiken

Wanneer je het te veel moeite vindt om handmatig de kilometerregistratie bij te houden, dan hebben wij de perfecte oplossing: Linqo! Het systeem van Linqo stelt je in staat om je werknemers, voertuigen en goederen te volgen, door middel van het verzamelen van realtime data in één systeem. Het is erg belangrijk om je kilometers zo goed mogelijk bij te houden. Linqo registreert het gemakkelijk waardoor je bijtelling voorkomt. Daarnaast kun je de zakelijk gereden kilometers die gereden zijn in een privé auto ook registreren. Op deze manier zorg je ervoor dat je de kosten goed in kaart kan brengen, en kun je dit gemakkelijk aantonen bij de Belastingdienst. Door middel van de app van Linqo, krijg je een duidelijk overzicht van alle gereden kilometers.

De werking van Linqo

Wanneer je een auto geregistreerd hebt staan op jouw bedrijfsnaam, ben je vanuit de wet verplicht om alle gereden kilometers bij te houden. Je moet ze namelijk elk moment kunnen aantonen bij de Belastingdienst. Doe je dit niet, dan riskeer je een hele hoge boete. Linqo zorgt ervoor dat je nu niet meer handmatig alle kilometers hoeft in te vullen, waardoor jij en je werknemers meer tijd over zullen hebben voor andere taken. Wil je graag meer informatie over de app van Linqo? Kijk dan op de www.linqo.nl. Heb je nog meer vragen over het systeem? Dan kun je gerust contact opnemen met de specialisten van Linqo, zij staan je altijd vriendelijk te woord! Linqo is niet alleen super handig, het scheelt je ook veel tijd.