Home » Ondernemersnieuws » huisvesting » Het belang van werkzones in jouw kantoor

Het belang van werkzones in jouw kantoor

Geplaatst in: huisvesting

De kantoorinrichting is zeer belangrijk. Bij SKEPP delen we het kantoor op in 4 zones: Connect, Conference, Concentrate en CoWork. Elke zone heeft zijn eigen werkzaamheden en mogelijkheden. In dit blog lees je meer over de zones.

Connect

In deze werkruimte kom je samen, zoals de naam al doet vermoeden. Een andere naam voor deze ruimte is het Sociale Hart. De connect werkzone is voor veel collega’s erg belangrijk, hier staat namelijk het koffiezetapparaat! Deze werkzone mag niet ontbreken in jouw kantoor. Het bevordert namelijk het teamgevoel en de werksfeer.

Conference

De conference werkzone of vergaderbox is gemaakt om in te vergaderen. Hier kun je formele vergaderingen houden of presentaties geven. Een grote vergadertafel is kenmerkend voor deze ruimte. Hierbij horen natuurlijk ook voldoende stoelen, iedereen moet een plek hebben. Wil je echt indruk maken, zorg dan voor veel technische snufjes!

Concentrate

Deze werkruimte is bedoeld om je in af te zonderen. Hier kun je je volledig terugtrekken. De concentrate werkruimte is een ruimte van concentratie, inspiratie en rust. Word het je allemaal even te veel op de werkvloer, dan kun je hier je focus weer vinden.

CoWork

In tegenstelling tot de concentrate werkzone, is de CoWork werkzone bedoeld om veel in samen te werken. Hier komen gelijkgestemde ondernemers en collega’s samen. De CoWork werkzone maakt daarom de ideale plek voor het uitwisselen van kennis en expertise. CoWork plekken zijn er in veel verschillende soorten. Van traditionele kantoren tot hele hippe koffiebars.

Welke mis jij?

Je weet nu in welke zones een kantoor is opgedeeld. In de connect werkruimte kom je samen voor een goede bak koffie of thee. Je vergadert in de conference werkruimte. Om de volledige focus te krijgen zonder je je af in de concentrate werkzone en tot slot deel je je kennis in de cowork zone. Benieuwd hoe je werkzones creëert op kantoor? Neem contact op met een van de kantoorexperts van SKEPP!