Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Heb jij al een deurmat met jouw bedrijfslogo voor de deur liggen?

Heb jij al een deurmat met jouw bedrijfslogo voor de deur liggen?

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

Voor ondernemers is het heel erg belangrijk dat klanten die hun winkel bezoeken, gelijk weten met wie zij te maken hebben. Dit kun je bewerkstelligen door te zorgen dat je een sterke visuele identiteit hebt. In het kort houdt dit in dat je zorgt dat je bedrijf een goede uitstraling heeft die ook goed is doorgevoerd in je hele winkel. Het is echter niet altijd eenvoudig om te zorgen voor de juiste balans. Vaak zien we dat ondernemers te weinig aandacht schenken aan hun identiteit of zij zien dit als een extra kostenpost die zij liever willen vermijden. Wij laten je zien in dit artikel hoe functionaliteit kunt combineren met het maken van een goede indruk op je klanten. Hoe? Door middel van een deurmat. Je leest het goed; met een deurmat combineer je het functionele met het intelligente.

Een deurmat is altijd een goede binnenkomer

Weet jij waar ondernemers echt een hekel aan hebben? Aan mensen die met vieze voeten hun winkel binnen komen lopen. Om dit te voorkomen kun je een deurmat bij je ingang leggen. Dit kun je extra slim aanpakken door een mat te kiezen die voorzien is van jouw bedrijfslogo. Je kunt namelijk buitenmatten bestellen die op maat gemaakt zijn. Dan hebben wij het niet alleen over de afmetingen van de mat zodat deze perfect past, maar ook over het design van je mat. Door mensen over een mat in je winkel te leiden, kan het logo van jouw bedrijf hen niet ontgaan. Reken maar dat dat een goede marketingstrategie is. Mensen zullen onbewust jouw merk onthouden en dat zal er zeker toe leiden dat zij vaker terug zullen komen. Het lijkt ons dus niet overdreven om hier te spreken van een heuse win-winsituatie.

Laat je mat maken door de beste

Niet iedereen kan een goede deurmat maken en daarom is het belangrijk om te weten waar je moet zijn wanneer je voor het beste resultaat wilt gaan. Het is daarom verstandig om eens contact op te nemen met de specialisten van Madico.nl. Deze mensen hebben vele jaren ervaring met het maken van buitenmatten voor ondernemers en hier kun je altijd profiteren van scherpe tarieven. Wanneer je naar de site van deze expert gaat, zul je zien dat zij van vele markten thuis zijn en dat je hier matten in alle soorten en maten kunt bestellen. Kom daarom inspiratie opdoen en blader eens door het aanbod. Het is namelijk bijna onmogelijk om hier niet te slagen.

 Vraag een offerte aan

Heb jij een groot bedrijfspand en wil je graag meerdere matten laten maken? Of wil je diverse soorten matten bestellen omdat je bijvoorbeeld ook de trap voor je huis van een mat wilt voorzien? Bij Madico kun je altijd even overleggen met een specialist om te horen wat in jouw geval het beste is om te doen. Neem daarom gerust even contact op om je vragen aan de expert voor te leggen. Wij zijn er zeker van dat je hier een goede deal kunt sluiten!