Home » Ondernemersnieuws » huisvesting » Geschikte raamdecoratie voor op kantoor

Geschikte raamdecoratie voor op kantoor

Geplaatst in: huisvesting

Als ondernemer is het belangrijk om een verzorgd kantoor te hebben, zeker als je ook regelmatig klanten op kantoor ontvangt. Niet alleen dien je het kantoor regelmatig schoon te (laten) maken, maar daarnaast is ook de inrichting erg belangrijk. De inrichting geeft namelijk een goed beeld van het bedrijf en vormt tevens vaak de eerste indruk voor een potentiële klant. Werk kabels bijvoorbeeld netjes weg en houd de vensterbanken schoon. Wist je overigens dat ook de raamdecoratie veel invloed heeft op hoe het kantoor eruit ziet? Maar wat is nu de meest geschikte raamdecoratie voor op het kantoor?

Shutters

Shutters zijn momenteel erg populair bij zowel consumenten als bedrijven. Wanneer je shutters hebt als bedrijf, is het wel belangrijk dat alle shutters helemaal open staan of juist helemaal dicht, maar laat niet de ene helft open en de andere helft dicht. Dit laatste oogt erg slordig. Welke shutters het meest geschikt zijn is van verschillende factoren afhankelijk. Zo speelt de branche waarin je actief bent bijvoorbeeld een grote rol, evenals de huisstijl van je bedrijf. Ben je werkzaam in een hippe branche? Dan zijn passen zwarte shutters erg goed, bijvoorbeeld. Als je werkzaam bent in een serieuze branche, dan is het vaak belangrijk om ook de raamdecoratie redelijk zakelijk te houden, dit kan door gebruik te maken van houtkleurige shutters. Dan breng je meteen een stukje natuur naar binnen. Wil je shutters kopen voor jouw bedrijf? Dan is het verstandig om je te laten adviseren door een gespecialiseerd bedrijf. Zij komen dan bij jou op locatie alles inmeten en verzorgen de plaatsing. Dan weet je zeker dat alles perfect past.

Verticale lamellen

Iets wat we al erg lang zien is dat bedrijven vaak gebruik maken van verticale lamellen. Verticale lamellen ogen erg zakelijk, zijn onderhoudsvrij en gaan erg lang mee. Echter kunnen verticale lamellen erg zakelijk ogen en wordt er tegenwoordig juist meer gezocht naar een meer huiselijke sfeer. De meesten zitten immers een groot gedeelte van de week op je werk!

Plissés

Plissés zijn bij veel mensen wat onbekender dan de bovenstaande opties voor raamdecoratie. Plissés zijn geplooide gordijnen en geven een chique uitstraling. De gordijnen zijn veelal te bedienen met een koord.