Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Finalisten The Next Entrepreneur 2014 bekend

Finalisten The Next Entrepreneur 2014 bekend

Geplaatst in: algemeen

Op basis van de de doorlopen scan, ingevulde vragenlijsten en aangeleverde informatie over zich zelf en het bedrijf, heeft de jury van The Next Entrepreneur vier deelnemers beloond met een finaleplaats voor The Next Entrepreneur 2014. hieronder de vier finalisten, uiteraard in willekeurige volgorde:

Skycap
Met Skycap maakt Laurens de Groot gebruik van de enorme technologische vooruitgang die momenteel plaatsvindt om de wereld een stukje beter te maken. Door vanuit een stichting, waarin de drones voor goede doelen worden ingezet, een mooie onderneming op te bouwen met wereldwijde potentie, heeft Skycap de ideale balans gevonden tussen people, planet en profit. De bedrijfsvoering getuigt van innovatie en vernieuwing en onderscheidt zich hiermee positief van de concurrentie.

BitesWeLove
Door het gemak van thuisbezorgen te combineren met de enorm populaire “healthy foods” en de mogelijkheid dit op je persoonlijke profiel af te stemmen, speelt Marleen Basart met BitesWeLove slim in op de trends van dit moment. De flexibiliteit van de abonnementsvormen en persoonlijke profielkeuzes zijn goed onderbouwd en afgestemd op de doelgroep. Marleen onderneemt vanuit passie en liefde voor haar product en springt in op de kansen die ze ziet en creëert.

United Wardrobe
Door United Wardrobe kan iedereen op een laagdrempelige en goedkope manier een nieuwe garderobe aanschaffen. Daarmee maakt dit platform tweedehandskleding weer hip en wordt hergebruik van mode en vintage kleding bevorderd. Omdat iedereen met kleding te maken heeft en er goed nagedacht is over de sociale functies op dit platform, is er een potentieel groot draagvlak te vinden in de markt. Sjuul Berden heeft met United Wardrobe internationale ambities die met deze unieke propositie realistisch lijken.

DigiTrage
Met DigiTrage biedt Gijs Poorter een innovatief concept in de juridische dienstverlening. Met dit online platform wordt het voor ondernemers mogelijk om betalingsgeschillen volledig online op te lossen. DigiTrage realiseert op deze manier vernieuwing in een tamelijk conservatieve markt. Het bedrijfsleven hoeft vorderingen niet langer te laten liggen vanwege hoge proceskosten en de juridische wereld profiteert van ICT oplossingen. Met de specialisten die hij om zich heen verzameld heeft, lijkt Gijs een doeltreffende oplossing voor ondernemend Nederland te hebben gevonden.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens The Next Entrepreneur Event op 9 december 2014.

De winnaar van 2013 was overigens Erik Recter met zijn Watcher Enterprises.