Home » Ondernemersnieuws » huisvesting » Efficiënter en constructiever vergaderen in Amsterdam

Efficiënter en constructiever vergaderen in Amsterdam

Geplaatst in: huisvesting

Het runnen van een bedrijf in Amsterdam kan soms hectisch zijn. Er zijn vele ballen die je als ondernemer in de lucht houdt en elke dag is er wel weer iets. Zeker als je een wat groter bedrijf hebt, vindt er regelmatig overleg plaats tussen jou en het managementteam. Het overleg met het personeel laat je over aan de manager of teamleider. Dit gebeurt dan in een informele setting per ploeg of, als je een wat kleiner team hebt, met z’n allen bij elkaar in de kantine van het bedrijf. Maar de wekelijkse vergaderingen met het managementteam, die formeler van aard zijn, wil je laten plaatsvinden in een rustige vergaderruimte. Een plek waar je niet wilt dat Jan en alleman binnen komt lopen. Je wilt niet gestoord worden. Maar soms heb je gewoon geen rustige plek waar je kunt vergaderen. Maar het is zeker mogelijk om een kantoorruimte in Amsterdam te vinden waar je ongestoord kunt vergaderen met je crew.

Vergaderruimtes die inspirerend werken

In de hectiek van een grote stad als Amsterdam is het goed de rust op de zoeken. Vergaderen met een frisse kijk op de zaken kan alleen als je weg bent uit je werkomgeving. Inspiratie doe je op buiten kantoor. Er zijn in het centrum van Amsterdam vijf sfeervolle vergaderruimtes te vinden met elk een eigen uitstraling. De perfecte ambiance om bij samen te komen om de gang van zaken door te nemen, de koers te wijzigen of de laatste economische gebeurtenissen te bespreken die van invloed zijn op de toekomst van je bedrijf. Het huren van een vergaderruimte in Amsterdam gaat eenvoudig via ECB Amsterdam. Dit team van professionals regelen alles wat er bij een belangrijke vergadering komt kijken. Dat geldt ook voor alle voorbereidingen. Maar als de meeting voorbij is kan ECB Amsterdam desgewenst zorgen voor een goed restaurant of een boottocht over de grachten. Goed voor de teambuilding.

Meerdere mogelijkheden

Maar niet alleen vergaderingen. Wat dacht je van een presentatie of een kleinschalig evenement om je bedrijf in de picture te zetten. Het wordt allemaal geregeld voor je. Wil je een vergaderlocatie aan de Keizersgracht? Op loopafstand van het centraal Station en enkele parkeergarages. Strakke ruimtes met hoge plafonds of liever een tuinhuis met toegang tot een prachtige Franse binnentuin? Of juist een zaaltje met een mooie originele 17e -eeuwse plafondschildering van Prudence. Maar kleinschalig en eenvoudig is natuurlijk ook mogelijk. Er is zelfs een kleine vergaderruimte in Amsterdam te huur die ook gebruikt wordt als dagkantoor.

Kantoorruimtes in centrum Amsterdam

Maak het vergaderen weer leuk en constructief en ga voor een vergaderruimte in hartje Amsterdam. Even er op uit en in een totaal andere omgeving met elkaar inspiratie opdoen. Experimenteren met verschillende kantoorruimtes en het ervaren van telkens weer een andere setting. Laat ECB Amsterdam voor jouw onderneming het gehele traject van vergaderen verzorgen. Alleen de knopen doorhakken doe je zelf.