Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Eerste Nationale Ondernemersdag?

Eerste Nationale Ondernemersdag?

Geplaatst in: algemeen

Het is heel slim: als je iets organiseert plak je daar ‘Nationale’ voor. En als het kan ‘Eerste’, of ‘Enige’. Die claim heb je dan alvast binnen en alle navolgers of concurrenten zijn dan in één klap na-apers geworden. Hans Biesheuvel doet het met zijn ONL, de Eerste Nationale Ondernemersdag organiseren. Die gaat gehouden worden op 10 september, op het Plein in Den Haag.

Namens ‘ondernemend Nederland’ wil ONL daar de politiek wakker schudden. Centraal staat de vraag: “hoe slechten we de huidige groeibarrières in Nederland”.
ONL presenteert dan een Schaduwkabinet en een Schaduwbegroting, een agenda om Nederland ondernemender en toekomstbestendiger te maken. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere: “Van starter naar groeier”, “Familiebedrijven”, “Regeldruk verminderen doe je zo”, “De toekomst van werk en CAO” en “Onderwijs en ondernemerschap”. Deze onderwerpen worden plenair en in break-out sessies besproken. Hoofdgast is Premier Mark Rutte, naast een aantal andere keynote sprekers.

De dag ervoor, op 9 september, lanceert ONL een nieuwe financieringsoplossing voor ondernemers: DNOB. Deze middag is exclusief voor ONL-parlementsleden en participanten. Afijn, de rest lees je op de site van ONL.