Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Echte verandering in een persoonlijk business coaching traject

Echte verandering in een persoonlijk business coaching traject

Geplaatst in: algemeen

Als ondernemer of manager ben je door hard werken en discipline op de positie beland waar je nu zit. Je bent best succesvol als leidinggevende, maar soms heb je gewoon het gevoel dat je wordt geleefd en dat je de grip kwijt raakt. Op jouw team of op de balans tussen werk en privé. Van managers en ondernemers wordt een skill set gevraagd waarvoor de meesten niet zijn opgeleid. Het is dus helemaal niet zo gek dat je soms tegen uitdagingen aanloopt waar je graag met iemand over zou kunnen sparren. Je vraagt je af: ‘’Hoe kan ik mijn werk slimmer organiseren en een betere werk/privé balans krijgen?” Of: “Dit moet ik toch kunnen? Waarom ben ik hier verdorie nog onzeker over, op mijn leeftijd?’’ In dergelijke situaties biedt een persoonlijk business coaching project een oplossing.​

Hulp bij persoonlijke uitdagingen

De manier om je bewust te worden van je blinde vlekken en verbeterpunten, is om feedback te vragen. Maar het is voor managers en ondernemers soms lastig om eerlijke feedback te krijgen vanuit je team. Dat is een belangrijke reden om gebruik te maken van persoonlijke coaching door een externe persoon.

Jouw business coach, die aan de hand van een persoonlijke intake met jou is gematcht, helpt je om je bewust te worden van je blinde vlekken en verbeterpunten. Een business coach kan ook onbevangen vragen stellen en je op een idee brengen dat niemand binnen je eigen organisatie had gekund.​

Een ervaren sparringpartner als coach

Onze business coaches zijn stuk voor stuk professionals met leidinggevende ervaring in bijvoorbeeld directiefuncties of senior management. Zij kennen de praktische en persoonlijke uitdagingen waar jij als leidinggevende of ondernemer dagelijks mee te maken hebt. Door deze ervaring zijn onze coaches in staat om je te helpen om de juiste stappen te zetten richting jouw persoonlijke doelen. In het business coaching traject zoomen we in een vertrouwelijke omgeving in op jouw vragen en persoonlijke uitdagingen. Zoals:

● Hoe zorg ik voor beter contact met collega’s, zodat ze mij eerlijke feedback durven te geven over wat er speelt?

● Waarom doen veel collega’s niet wat ik graag zou willen? En hoe krijg ik een grotere groep mensen in beweging?

● Hoe haal ik targets zonder dat mensen hun hakken in het zand zetten en zonder dat ik zelf op een burn-out afkoers?

● Hoe kom ik weer toe aan de zaken die belangrijk zijn voor het bedrijf en waar ik zelf energie van krijg?​

Wat krijg je ervoor terug?

In een persoonlijk business coaching traject bij COURIUS gaan we tot de kern en resulteren jouw inzichten in positieve veranderingen op de werkvloer. Je zult merken dat:

● Je beter in je vel zit doordat je beter kunt loslaten. Je neemt minder problemen mee naar huis.

● Je geen brandjes meer hoeft te blussen, maar kunt bijdragen aan innovatie en dus de toekomst van de organisatie. Daardoor zit je weer vol energie.

● Je een betere klik met je mensen hebt en niet langer het gevoel hebt dat ze niet alles durven delen.

● Je nieuwe en verfrissende perspectieven hebt en uitdagingen en kansen ziet.

● Door de verandering die je hebt doorgemaakt, jouw team in beweging komt zonder dat je druk hoeft uit te oefenen.​

Over business coaching bij COURIUS

De business coachingstrajecten bij COURIUS zijn opgezet door Marco Buschman, auteur van de bestseller Verbindend Vermogen. Hij is een leiderschapsexpert en richt zich op de (door)ontwikkeling van het verbindende vermogen van leidinggevenden, executives en managementteams in binnen- en buitenland. Buschman is een van de weinigen in Nederland die internationaal is gecertificeerd als Master Certified Coach en Certified Team Performance Coach. Naast deze ervaring, maakt hij in zijn werk gebruik van bewezen wetenschappelijke inzichten en beproefde principes.​

Neem contact op en we gaan samen voor échte verandering

Wil jij ook échte verandering en samen met een sparringpartner op niveau werken aan de dingen waar jij als manager of ondernemer tegenaan loopt? Neem dan contact op voor meer informatie. We bieden business coaching trajecten op meerdere locaties, zoals de meest ervaren Business Coach Rotterdam en ook in andere steden waaronder Zwolle, Den Bosch en Amsterdam. Zit je met een issue waar je graag direct hulp bij krijgt? Meld je aan voor onze business coaching hotline. We brengen je binnen 24 uur in contact met een ervaren business coach die je in een telefonisch gesprek helpt en adviseert.