Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Dit zijn de voordelen van kartonnen dozen online bestellen

Dit zijn de voordelen van kartonnen dozen online bestellen

erzenddozen op maatAls je erover nadenkt, kom je tot de conclusie dat je tegenwoordig alles online kan bestellen. Dit geldt dus ook voor kartonnen dozen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om kartonnen dozen online aan te bieden die jij vervolgens kan kopen. Dit concept brengt eigenlijk best veel voordelen met zich mee voor de klanten. Wil je weten wat voor voordelen er zijn? Lees dan gerust hieronder verder voor meer informatie.

Grote hoeveelheden

Het eerste voordeel voor het online bestellen van kartonnen dozen, is dat je grote hoeveelheden tegelijk kan bestellen. Als je fysiek naar een bedrijf gaat om een grote hoeveelheid te kopen, kan het voorkomen dat er niet genoeg voorraad is. Dit betekent dat je later weer moet terugkomen om de rest op te halen. Online wordt er echter aangegeven wanneer de kartonnen dozen klaar zijn en wanneer deze opgehaald kunnen worden of wanneer deze geleverd worden. Alles wordt dan in één keer geregeld en dan weet je zeker dat je een grote hoeveelheid kan aanschaffen.

Dozen op maat maken

Een ander voordeel heeft te maken met een doos op maat. Tegenwoordig zijn er genoeg bedrijven die een mogelijkheid hebben om een kartonnen doos op maat te kunnen maken. Dit is vooral ideaal als je iets wil verzenden dat eigenlijk een aparte afmeting heeft. Hiernaast heb je ook minder opvulmateriaal nodig als de doos op maat is gemaakt. Het product past er dan namelijk perfect in. Een kartonnen doos op maat is overigens beter voor het milieu, omdat je precies genoeg karton gebruikt.

Makkelijk geleverd

Natuurlijk kan dit punt niet ontbreken in deze lijst. Een voordeel van online iets bestellen, is dat het bij je geleverd wordt. Je hoeft het niet meer zelf te gaan halen, waardoor je tijd en moeite kan besparen. Dit is vooral handig als het gaat om grote hoeveelheden kartonnen dozen. Controleer altijd wel bij de gegevens of het opgegeven adres klopt. Het zou heel vervelend zijn als je bestelling op een verkeerd adres wordt geleverd en jij dus niets hebt. Daar gaat uiteindelijk veel tijd en moeite in gestopt worden, dus dat moet je vooral zien te vermijden.

Opvulmateriaal erbij

Ga je een verzenddoos kopen om producten te verzenden naar klanten van bijvoorbeeld je webshop? Dan kan je vaak bij hetzelfde bedrijf opvulmateriaal kopen. Opvulmateriaal zorgt ervoor dat het product in de doos op zijn plek blijft. Postbezorgers hebben weleens de neiging om niet voorzichtig te doen met de pakketjes. Door opvulmateriaal bescherm je het product zoveel mogelijk tijdens het transport. Er zijn verschillende soorten opvulmaterialen beschikbaar die allemaal voor een ander doel dienen. Kijk dus goed naar het soort product dat je wil gaan verzenden.