Home » Ondernemersnieuws » marketing, pr & reclame » Dit zijn de voordelen van beachflags voor je bedrijf

Dit zijn de voordelen van beachflags voor je bedrijf

Geplaatst in: marketing, pr & reclame

De kans is groot dat je er als ondernemer wel eens van gehoord hebt: beachflags. Vlaggen inzetten voor jouw bedrijf kan zeker voordelen bieden, maar waarom zou je kiezen voor een beachvlag voor jouw onderneming? Hier zijn verschillende goede redenen voor. Als je hier benieuwd naar bent, lees dan verder. Wij sommen hieronder de grootste voordelen van beachflags op.

Je valt op

Reclame maken met behulp van een beachflag heeft als voordeel dat je snel opvalt. En dat is natuurlijk precies wat je wilt bereiken als je jouw bedrijf meer naamsbekendheid wilt geven. De vlaggen hebben een opvallende, unieke uitstraling waardoor deze haast niet te missen zijn. Dit nodigt mensen bovendien uit om even te kijken wat er precies op de vlag staat, wat voor jouw bedrijf natuurlijk alleen maar positief is. Een beachflag bedrukken met jouw logo of aanbod is daarom verstandig om te doen. 

Je kunt ze overal plaatsen

Waar je voor het plaatsen van sommige vlaggen een omgevingsvergunning nodig hebt, is dit bij een beachflag niet het geval. Het is dus heel toegankelijk, waardoor je het eigenlijk overal kunt plaatsen. Een beachflag is uiteraard niet alleen geschikt voor op het strand, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. We zien het tegenwoordig namelijk ook veel op bedrijventerreinen, winkelstraten of op beurzen en congressen.

Het is makkelijk om te plaatsen

Niet alleen zijn deze vlaggen geschikt voor op meerdere locaties, ook heb je deze vlaggen binnen no time geplaatst. Je hoeft hier verder geen ervaring of technische kennis voor te hebben, want het is vrij eenvoudig. De vlag heeft namelijk maar één bevestigingspunt, omdat de vlag dan met de wind mee kan draaien. Niet alleen is het makkelijk op te zetten, ook het afbreken en opbergen is heel simpel. Van plan om ook andere vlaggen te gebruiken ter promotie van je bedrijf? Dan is vaak een vlaggenmast een must om te hebben.

Breed toepasbaar

Een beachflag kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kun je jouw bedrijf of een nieuwe dienst/product promoten, maar kun je ook deelnemers van een evenement welkom heten door middel van zo’n vlag. Je kunt hiermee dus verschillende kanten op en het is uiteraard ook mogelijk om meerdere beachflags te kopen voor verschillende gelegenheden 

Het is betaalbaar

Nog een mooi voordeel van een beachflag voor reclame voor jouw bedrijf, is dat het betaalbaar is. De prijs is afhankelijk van wat je wensen zijn en, het model, de bedrukking en het formaat, maar over het algemeen hoef je niet veel geld neer te leggen om een bedrukte beachflag aan te schaffen. En dat terwijl het jouw bedrijf wel veel op kan leveren!

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen heeft het inzetten van beachflags voor jouw bedrijf dus zeker voordelen. Als je nog naar manieren zoekt om jouw bedrijf te promoten, dan is dit zeker iets waar je over na kunt denken. Het is een goede manier van offline marketing waar je veel profijt van kunt hebben.