Home » Ondernemersnieuws » mobiliteit » De voordelen van een privéchauffeur

De voordelen van een privéchauffeur

Geplaatst in: mobiliteit

Met een privéchauffeur kun je verloren tijd gemakkelijk omzetten tot tijd die effectief besteed wordt. Of het nu een snelle lunch is, of het moment om zakelijke telefoontjes te plegen. Een privéchauffeur biedt vele voordelen. Welke voordelen dat precies zijn, lees je hier.

Verloren tijd
Als zelfstandig ondernemer of bestuurder is er een grote kans dat je tijd te kort komt om alle werkzaamheden in een week in te plannen. Daarbij gaat er een hoop tijd verloren aan het vervoer. Reistijd, files en vertragingen maken een al krap tijdsbestek vaak nog geringer. Dat is waar een privéchauffeur enorm goed ten pas komt. De tijd die normaal verloren gaat tijdens het vervoer van locatie A naar locatie B, kan nu een stuk efficiënter ingezet worden.

Reistijd en files worden omgezet tot effectieve werkmomenten. Het voorbereiden van vergaderingen, het lezen van verslagen of het schrijven van rapporten hoeft niet langer in de late avond uurtjes thuis gedaan te worden; het kan gemakkelijk terwijl je naar je werklocatie rijdt. Files en reistijd, worden werktijd. En ook het zoeken naar een geschikte parkeer gelegenheid is voortaan verleden tijd.

Betrouwbaar
Met een privéchauffeur heb je altijd mogelijkheden achter de hand. Heb je een diner of speciale gelegenheid, dan kan de privéchauffeur je ook vanuit daar veilig thuisbrengen. Je komt nooit meer te laat op afspraken omdat de privéchauffeur precies weet waar hij naar toe moet en hoe hij het beste kan navigeren om op tijd aan te komen. Het is nu eenmaal zijn baan. Terwijl hij zijn baan uitoefent, kun jij de jouwe uitoefenen.

Comfort
Of je nu gebruik wilt maken van je eigen auto of wilt genieten van het comfort van luxe Mercedes; je rit zal een stuk aangenamer zijn. Waar het verkeer normaal nog wel eens stress op kan leveren, kun je nu achterover zitten en genieten van een ontspannende rit naar werklocatie. De voorbereidingen doe je onderweg en bij aankomst loop je ontspannen en voorbereid de werkdag tegemoet.

Veiligheid
Een privéchauffeur kan ook ingeschakeld worden in het geval met veiligheids- of gezondheidsredenen. De privéchauffeur van een bepaald niveau kan je hier geheel in begeleiden. Chauffeurs van een hoger niveau hebben zo bijvoorbeeld een EHBO-certificaat en zijn getraind in beveiliging. Zo ben je ook nog voorzien van veiligheid mocht er een gevaarlijke situatie ontstaan. Er zijn zelfs chauffeurs beschikbaar die getraind zijn in persoonlijke begeleiding. Deze chauffeurs helpen je ook op weg wanneer je bijvoorbeeld met een gebroken been naar locatie moet reizen.