Home » Ondernemersnieuws » algemeen » De nieuwe iPhones van 2019 zijn…

De nieuwe iPhones van 2019 zijn…

Geplaatst in: algemeen

Net als ieder jaar, introduceert Apple ook dit jaar weer drie nieuwe iPhone toestellen. En afgelopen woensdag 11 september was het dan zover: tijdens het Apple evenement van 2019 werden de nieuwe iPhones van dit jaar aangekondigd. De iPhones van 2019 zijn de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Maar wat voor toestellen zijn het, wat zijn de specificaties en voor welke redenen zou jij het nieuwe iPhone 11 toestel kopen? We gaan wat dieper op de nieuwste iPhone toestellen in.

De iPhones van 2019: de prijzen

Vorig jaar introduceerde Apple tijdens het inmiddels welbekende Apple evenement de tot nu toe nieuwste iPhone toestellen: de iPhone XR, de iPhone XS en de iPhone XS Max. Dit jaar krijgen deze toestellen nieuwe opvolgers in de vorm van de iPhone 11 en een aantal varianten hierop. De prijzen van deze nieuwste iPhones liggen tussen de €809 voor de nieuwe iPHone 11, en €1259 voor de nieuwe iPhone Pro Max. De iPhone Pro ligt mooi tussen deze twee prijzen in, en is aan te schaffen voor een bedrag van €1159.

De uitstraling

Je had het waarschijnlijk al wel verwacht, maar ook dit jaar lijken de nieuwste iPhones qua design best wat op de voorgangers. Het scherm vult de hele voorkant en ook dit jaar bevat de notch de Face ID-camera. Op de achterkant is daarentegen het een en ander veranderd. Zo is het Apple logo verder naar het midden van het toestel verplaatst en is de camerasensor een stuk groter. Wanneer het om de uitstraling gaat zouden we kunnen zeggen dat Apple dit jaar meer in de spotlight staat.

De specificaties

De nieuwste iPhones van dit jaar hebben een 6.1 inch scherm en een camera van wel 12 megapixels. Het schermtype is Liquid Retina, en net als ieder jaar kun je de iPhones middels je touchscreen bedienen. De nieuwste iPhones komen met twee camera’s achterop de telefoon en beiden camera’s (inclusief de front camera) hebben 12 megapixel, autofocus, een quad LED flitser, stabilisatie mogelijkheden, optische en digitale zoom en gezichtsherkenning. Daarnaast komen de toestellen met een interne opslag van 64 GB én met een fabrieksgarantie van 2 jaar.

De nieuwe iPhone kopen

Een geweldige opvolger van een al geweldig toestel: maar wanneer liggen de nieuwste iPhones in de winkel? De releasedatum van de nieuwste toestellen werd 10 september aangekondigd: vanaf vrijdag 13 september kun je alle drie iPhones in Nederland pre-orderen, en vanaf 20 september zullen de toestellen in de winkels te vinden zijn.