Home » Ondernemersnieuws » telefonie » De iPhone 12: nieuwe specs die jouw werk kunnen vereenvoudigen

De iPhone 12: nieuwe specs die jouw werk kunnen vereenvoudigen

Geplaatst in: ICT, telefonie

Koop de nieuwe iPhone 12 voor zakelijk gebruik, om je werk nog makkelijker te maken! Ten opzichte van de iPhone 11 is het nieuwe toestel op verschillende punten verbeterd. Zo heeft de telefoon een verbeterde camera, is de chip dankzij de nieuwe Bionic-technologie nog sneller en profiteer je van een groter scherm in het geval van de iPhone 12 Pro Max. In dit artikel zetten we de verschillende verbeteringen voor je op een rijtje. Op welke manier dragen deze verbeteringen bij aan je productiviteit op de werkvloer?

Een smartphone is steeds meer een kleine computer

De tijd dat een smartphone slechts gebruikt werd om te kunnen bellen en berichten te kunnen versturen is voorbij! We kunnen de telefoon steeds meer zien als een kleine zakcomputer. De iPhone 12 sluit aan op deze trend! Zo is de iPhone 12 Pro Max uitgevoerd met een groter scherm dan zijn voorgangers. Met 6.7 inch is de iPhone 12 Pro Max het grootste toestel dat Apple in de afgelopen jaren op de markt bracht. Het verbeterde scherm maakt het net iets makkelijker om documenten te lezen of te bewerken. Ideaal, wanneer je onderweg in de trein of bus nog snel wat notulen door wilt nemen.

Groter werkgeheugen in de nieuwe iPhone 12

Een ander voordeel van de iPhone 12 is de verbeterde chip. Met de A14 Bionic-chip wordt het nog makkelijker om te schakelen tussen verschillende apps. Waar dit voorheen haperingen op kon leveren in de werking van de smartphone, is dat met het nieuwe toestel verleden tijd. Deze chip is onder meer voorzien van een Neural Engine, wat het toestel de mogelijkheid biedt om te werken met kunstmatige intelligentie. Zo leert de telefoon jou steeds beter kennen op basis van de manier waarop je het toestel gebruikt. Het toestel zal hiervan leren en zich hierop aanpassen.

In de toekomst sneller internet met 5G

Men werkt momenteel hard aan de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk. De iPhone 12 biedt ondersteuning voor dit nieuwe netwerk. Houd er rekening mee, dat 5G niet direct te gebruiken zal zijn. De kans is groot, dat eerst landen als Amerika en Duitsland aan de beurt zijn bij de uitrol van de ondersteuning hiervoor op de toestellen van Apple. In de toekomst zal het 5G-netwerk zorgen voor sneller internet. Zo wordt het delen van bestanden en het streamen van interessante documentaires nog eenvoudiger.

Tip: wanneer iedereen op de werkvloer een iPhone gebruikt, kun je bestanden delen door gebruik te maken van Airdrop. Het is een van de technologieën in de smartphones van Apple, die de toestellen zo fijn maakt voor zakelijk gebruik! Het voorkomt dat documenten voortdurend op en neer gemaild moeten worden. Ook het gebruik van kabeltjes is niet langer noodzakelijk.