Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Online platform De Bestrijdingsbrigade rolt landelijk uit

Online platform De Bestrijdingsbrigade rolt landelijk uit

Geplaatst in: algemeen

Na een succesvolle pilot in de zuidelijke provincies rolt De Bestrijdingsbrigade haar online platform vanaf mei landelijk uit. Hiermee speelt zij in op de toenemende vraag naar professionele ongediertebestrijding.

In 2017 heeft De Bestrijdingsbrigade een pilot uitgevoerd in verschillende provincies, zoals Noord-Brabant en Zeeland. De reacties en resultaten waren dusdanig positief dat de dienstverlening, sneller dan verwacht, zal worden uitgebreid naar landelijke dekking vanaf mei. Ook internationale uitbreiding naar België bevindt zich in de voorbereidende fase en zal naar verwachting spoedig volgen.

Overlast door ongedierte vormt door verschillende oorzaken een steeds groter probleem in Nederland. Uit cijfers van Google blijkt dat het afgelopen jaar de online vraag naar een ongediertebestrijder met 25% is toegenomen. Dit geldt voor de meest voorkomende beestjes, zoals wespen en muizen. Daarnaast is er sprake van een sterke toename van het aantal kantooromgevingen en supermarkten die een ideale leefomgeving vormen voor ongedierte. Om de overlast van deze dieren aan te pakken is er een sterk groeiende behoefte aan professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders. De Bestrijdingsbrigade speelt in op deze groeiende behoefte.

Grote ongediertebestrijdingsbedrijven zijn vaak duurder en door de logge organisatiestructuur minder flexibel. De Bestrijdingsbrigade lost dit op door lokale bestrijders te verenigen en zich te laten verbinden aan een landelijk merk. Op deze manier kunnen zij optimaal profiteren van een grotere naamsbekendheid en hun bereik aanzienlijk vergroten. Een online platform waarbij alle bestrijders gecertificeerd zijn, is uniek in de ongediertebranche.

Kijk voor meer informatie over De Bestrijdingsbrigade op: https://debestrijdingsbrigade.nl/

Over De Bestrijdingsbrigade
De Bestrijdingsbrigade is een professioneel, landelijk bedrijf op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Via de website van De Bestrijdingsbrigade kunnen klanten eenvoudig de specialist uit de buurt vinden om van hun ongedierte problemen af te komen. De Bestrijdingsbrigade heeft een zeer snelle service en handelt met respect voor mens en milieu.