Home » Ondernemersnieuws » telefonie » De beste zakelijke telefoons van dit moment

De beste zakelijke telefoons van dit moment

Geplaatst in: telefonie

Als ondernemer heb je veel vrijheid, maar er zit ook een keerzijde aan deze vrijheid en dat is de drang om altijd bereikbaar te zijn. In veel gevallen is dit niet alleen een drang maar ook een werkelijkheid. Klanten houden zich niet aan kantoortijden evenals personeel. Daarom is het investeren in een goede zakelijke telefoon ook zeer belangrijk. Als ondernemer ben je daarnaast bewust van de uitgaven. Iedere euro die je verdient geef je natuurlijk liever niet uit. Je kunt dan ook wel besluiten klakkeloos voor de laatste versie van een populaire smartphone te gaan, maar je kunt ook een andere keuze maken. Welke opties op dit moment een goede keuze zijn? Lees snel verder.

Goed en voordelig

Zoals we al zeiden is het verleidelijk om altijd voor de laatste variant smartphone te gaan. Maar door ‘smart’ te kiezen en voor een íets oudere release of een onbekendere optie te gaan kun je honderden euro’s besparen. Voorbeelden van topapparaten op dit moment die ook nog eens zeer betaalbaar zijn, zijn de Samsung A53 en de Samsung A33. Beide apparaten zijn van uitstekende kwaliteit zoals je van Samsung mag verwachten maar tegen een fractie van de prijs zoals bij andere, nieuwe releases. 

Slim abonnement

Focus bij de aanschaf van een telefoon ook niet alleen op de prijs van het abonnement qua telefoon, maar focus je liever op de bundel die erbij zit. Een voordelige bundel met veel belminuten is immers veel belangrijker als ondernemer. Je wilt niet aan het einde van de maand minder bereikbaar zijn door een te kort aan data of minuten. Waarschijnlijk zul je je hierdoor ook niet laten leiden wanneer ze op zijn. Het resultaat hiervan? Een rekening waar je van achterover valt. 

Technische tools 

Er zijn ook nog andere aspecten die wellicht goed zijn om in de gaten te houden, dit zijn andere tools dan de gemiddelde gebruiker van een smartphone. Ben je als ondernemer veel actief op social media? Ga dan voor een toestel met topkwaliteit camera, of liever nog; meerdere camera’s. Ook is het hebben van een groot scherm voor velen een voordeel, zo kun je multitasken en ook goed op je telefoon digitaal vergaderen. 

Kortom, maak als ondernemer een bewuste keuze omtrent mobiele telefonie. Investeer in het juiste apparaatje, dat dit apparaatje tegen iedere prijs aangeschaft moet worden? Zeker niet! Er zijn vandaag de dag hele goede smartphones tegen een zeer aantrekkelijk tarief.