Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Business Class Experience ‘Van Werknemer naar Ondernemer’

Business Class Experience ‘Van Werknemer naar Ondernemer’

Geplaatst in: algemeen

Op 26 en 27 november 2016 houdt Business Class Experience het evenement ‘Van Werknemer naar Ondernemer’ in de Rai in Amsterdam. Een evenement waar je als ondernemer, en iedereen die overweegt een onderneming te starten, de handvatten krijgt om succesvol te worden. Gastsprekers als Annemarie van Gaal, Marcia Jeffers en David Allen helpen met hun lezingen de deelnemers nog meer in het zadel. Om het nog aantrekkelijker te maken wordt de deelnemer die het beste idee heeft voor zijn bedrijf of product beloond met Euro 10.000,-

Business Class Experience is een in de Verenigde Staten van Amerika bewezen concept waar alle vele Nederlanders naar toe gegaan zijn om die tips te krijgen die hun tot een succesvolle ondernemer kan maken. Het event (zo noemt de organisatie het zelf graag) richt zich niet alleen op startende ondernemers en  ZZP-ers maar ook op investeerders.

Sprekers

Bottom line is dat je voor de winst moet gaan – Annemarie van Gaal
Annemarie van Gaal is een zeer succesvolle ondernemer in binnen en buitenland. Haar levensverhaal is niet alleen zeer boeiend, maar geeft ook inzicht hoe ambitie en leermomenten leiden tot succes. In haar uitgebreide seminar licht ze toe hoe u de fundering onder uw succes kunt leggen.

Whether you want it or not, it’s yours – Marcia Jeffers
Niet durven en toch doen, deze boodschap staat centraal in de presentatie van Marcia Jeffers. Overwin grote angsten door spanningen en stress te beheersen en ondanks dat toch de juiste beslissingen te nemen. Tijdens haar seminar krijgen de deelnemers de fijne kneepjes mee om hier mee om te gaan.

If you don’t pay attention to what has your attention, it will take more of your attention than it deserves – David Allen
De koning van de productiviteit wordt David Allen ook wel genoemd. In zijn training geeft hij de deelnemers inzicht om het leven prettig en efficiënt in te delen en toch alles uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Zijn methode wordt gezien als een van de meest succesvolle op het gebied van productiviteit.

Iedereen heeft wel een idee voor een product of dienst, een bedrijf starten is dan niet moeilijk. Maar een succesvol ondernemer worden is niet voor iedereen weggelegd. Dat vraagt investeren in je zelf als ondernemer, open staan voor tips en adviezen van ervaren ondernemers. Op Business Class Experience krijgt de deelnemer aan de hand van de interactieve lezingen en praktijkvoorbeelden een blik in de keuken van het begrip succes. De gastsprekers hebben allemaal hun sporen verdiend in het zakenleven en helpen graag startende ondernemers succesvol te worden.

Euro10.000 startkapitaal

Iedere deelnemer aan Business Class Experience maakt kans op Euro 10.000,- startkapitaal. Door het maken van een videopitch, die door de organisatie online wordt gezet, krijgt de deelnemer de mogelijkheid zijn idee te promoten op social media. Door het verkrijgen van zoveel mogelijk likes wordt het idee onder de aandacht gebracht van de vakjury. De vakjury beoordeelt vervolgens het idee en de ondernemer en beloont de beste met het startkapitaal. Een vliegende start voor elk idee. De winnaar wordt op 27 november 2016 bekend gemaakt in de Rai in Amsterdam.

Over Business Class Experience

Business Class Experience biedt startende en doorgewinterde ondernemers handvatten om het ondernemen te vergemakkelijken. Via blogs en whitepapers worden tips en adviezen gedeeld om beter te blijven ondernemen en kansen te blijven zien. Ook door middel van evenementen en lezingen worden ondernemers geholpen om succesvol te zijn in het bedrijfs- én privéleven. Meer informatie over het event en het winnen van de Euro 10.000 vind je op: http://blog.businessclassexperience.com.