Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Britse pitchcoach is beste zzp’er van Nederland

Britse pitchcoach is beste zzp’er van Nederland

Geplaatst in: algemeen, zzp

David Beckett (1967) is met zijn bedrijf Best3Minutes tijdens de Dag van de ZZP’er op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2019, ofwel beste zzp’er van Nederland. Beckett ontving de award uit handen van Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel (KVK).

David Beckett heeft sinds 2013 al 862 start-ups uit meer dan 25 landen geholpen om meer dan 211 miljoen euro aan investeringen op te halen. Daarnaast trainde hij tot nu toe bijna 12.500 professionals. “Goede ideeën hebben een stem nodig, en het pitchen ervan is een van de grootste uitdagingen voor start-ups en professionals. Ik help ze daar graag bij,” aldus de uitzinnige winnaar. Beckett heeft de Britse nationaliteit, en woont al jarenlang in Nederland. Vanwege de Brexit heeft de Nederlandse overheid hem recent de Nederlandse nationaliteit aangeboden.

Beckett is uit meer dan tienduizend deelnemers bij de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) door de expertjury tot winnaar gekozen op basis van zijn pitchvideo en geverifieerde klantreferenties. “De markt globaliseert, en daarmee concurreer je als ondernemer steeds meer op een internationaal podium. Het is dan ook heel logisch dat pitchcoach David, Brits burger, meedoet aan deze verkiezing. Op basis van zijn prestaties, ijzersterke pitchvideo en uitmuntende klantreferenties is hij de terechte winnaar. Daarnaast helpt hij start-ups en professionals om hun verhaal te pitchen, ook internationaal,” aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn.

Beckett mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de ZZP’er in Amersfoort, ten overstaan van meer dan tweeduizend andere freelancers en zzp’ers. “Deze zesde editie was een de grootste tot nu toe, en wij zijn dan ook dankbaar dat we zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen op deze inspirerende dag,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi. De Dag van de ZZP’er vindt volgend jaar op zaterdag 4 april 2020 plaats.

Over David Beckett

David Beckett (1967) heeft de Britse nationaliteit en woont al meer dan 10 jaar in Amsterdam. Met zijn bedrijf Best3Minutes helpt hij start-ups en professionals hun verhaal te pitchen. Hij heeft sinds 2013 al 12.481 professionals en 862 start-ups uit meer dan 25 landen getraind. De start-ups hebben onder meer dankzij zijn trainingen meer dan 211 miljoen euro aan investeringen opgehaald.

Over de FOTY Awards

De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi. In totaal hebben meer dan tienduizend van de meer dan 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland kent meegedaan aan de FOTY Awards. Zij hebben online referenties verzameld, en op basis van de gemiddelde cijfers selecteerde de jury honderd finalisten die tijdens de pitchevents hun bedrijf voor de camera mochten pitchen. Daaruit heeft de vakjury – bestaande uit onder meer vertegenwoordigers van de Kamer van Koophandel (KVK), LinkedIn, ZZP Nederland, Allianz, Harvey Nash, Uniforce, fCN, Planet Interim, Victor Mundi en Ratecard – tijdens het juryberaad de Freelancer of the Year uitgekozen. De verkiezing vindt jaarlijks plaats tijdens de Dag van de ZZP’er.

Over Victor Mundi

B2B-marketingbureau Victor Mundi is initiatiefnemer/organisator van onder meer de Dag van de ZZP’er, nationale zzp-prijs FOTY Awards, ondernemersplatforms Business Boost Box en Vliegende Startdoos en onderzoeksmonitor ZZP Barometer. De missie van het bedrijf is het helpen en succesvoller maken van de meer dan 1,2 miljoen zzp’ers die Nederland telt. “Wij geloven heilig in de zzp’er, omdat hij de ultieme specialist is. Meer zzp’ers is goed voor de innovatie, effectiviteit en de internationale concurrentiepositie in Nederland,” aldus Jeroen Sakkers, oprichter en eigenaar van Victor Mundi.