Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Boze klanten Kleertjes.com vanwege bont

Boze klanten Kleertjes.com vanwege bont

Geplaatst in: algemeen

De webwinkel kleertjes.com krijgt een stortvloed aan boze reacties op Facebook te verwerken omdat de winkel kinderkleding met bontkragen verkoopt. Ook Bont voor Dieren heeft dit inmiddels opgemerkt en roept kleertjes.com op de artikelen uit de winkel te halen. Maar dat gaat getuige de reactie van de site dit jaar in ieder geval nog niet gebeuren:

“In ons assortiment van afgelopen winter zijn jassen opgenomen met echte bontkragen van de merken Airforce en Woolrich. Hiermee volgen wij trends in het modebeeld en laten wij de keuze voor het dragen van deze kledingstukken over aan onze klanten. Wij nemen de reactie van de Bont voor Dieren, consumenten en niet te vergeten de berichten van onze eigen klanten echter zeer serieus. De directie en inkopers van kleertjes.com zullen dan ook voor het komende seizoen de keuze voor kleding met echt bont nadrukkelijk heroverwegen. En zullen hierover zo snel mogelijk een weloverwogen standpunt innemen.

kleertjes.com, de grootste online kinderkleding winkel van Nederland, biedt haar klanten een breed aanbod baby- en kinderkleding, schoenen en accessoires. Als online retailer van met name kinderkleding zijn wij ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en staan wij voor een goede en gezonde toekomst voor volgende generaties.”

Behalve over de verkoop van bont maken de bezoekers zich nu ook kwaad over de halfslachtige reactie van kleertjes.com en over het feit dat er reacties op Facebook worden verwijderd: “echt bont verkopen en dan berichten weghalen die daarover gaan ?! Dubbeltriest!!”