Home » Ondernemersnieuws » algemeen » Belastingdienst start met ondernemerspodcast

Belastingdienst start met ondernemerspodcast

Geplaatst in: algemeen

belastingdienstNet een onderneming gestart of plannen hiervoor? Dan was het onderwerp belastingen vast niet het eerste waar je aan dacht. Toch is het belangrijk jezelf wegwijs te maken in de wereld van belastingzaken. Om je hierbij te helpen, lanceert de Belastingdienst de podcastserie ‘Goede start met belastingen’. In acht afleveringen nemen host Robin Rotman en startersvoorlichter van de Belastingdienst Ferry Hoogerheijde je mee in alles wat je als ondernemer moet weten over belastingen en je administratie.

Do’s en don’ts

In de ongeveer 25-minuten durende afleveringen loodsen Robin Rotman en Ferry Hoogerheijde startende ondernemers door de do’s en don’ts van belastingzaken. Wat is btw en wat moet je ermee? Wat is een handige manier om je administratie bij te houden? En hoe begin je een administratie op het moment dat je besluit een onderneming te starten? Op deze vragen geven Robin en Ferry antwoord. Ze nodigen verschillende experts uit om je in no-time wegwijs te maken in belastingzaken. De podcastserie zorgt ervoor dat je als starter in acht afleveringen klaargestoomd wordt om als ondernemer een goede start te maken met belastingen. En helpt je om beginnersfouten te voorkomen.

Ben je al langer ondernemer? Dan is het handig je kennis bij te spijkeren over de kleineondernemersregeling (KOR), de inkomstenbelasting en of het nou handig is om je auto op de zaak te zetten of juist privé te houden. Ook deze onderwerpen komen aan bod. Vanzelfsprekend hebben we de podcasts opgenomen in ons overzicht podcasts voor ondernemers