Home » Ondernemersnieuws » administratie » Bedrijfscatering nieuwe stijl

Bedrijfscatering nieuwe stijl

Geplaatst in: administratie

Betekent bedrijfscatering bij jou iedere dag de keuze uit een broodje kaas, een broodje ham of een broodje bal? Dan wordt het echt eens tijd dat je kennis maakt met het nieuwe concept van WE CENTEEN bedrijfscatering om wat meer variatie aan te brengen als het om de lunch gaat.

Waarom is de keuze zo beperkt?

Bij veel bedrijven is de keuze aan eten en drinken ​vrij beperkt. Dit heeft met meerdere factoren te maken. Op de eerste plaats is het zo dat de meeste bedrijfscateraars uitsluitend standaard lunches aanbieden en relatief weinig keuze hebben. Daarnaast heeft het vaak ook met de kosten te maken. Hoe meer keuze, hoe duurder het wordt, nietwaar? Dit hoeft niet. Er is namelijk ook een concept waarbij de bedrijfskantine dagelijks wordt omgetoverd in een foodcourt.

Veel variatie in je eigen foodcourt

De bedrijfskantine van je bedrijf kan worden omgevormd van traditionele kantine in een sfeervolle foodcourt waarin meer dan voldoende variatie te vinden is. De foodcourts worden namelijk steeds door andere ondernemers uit de omgeving verzorgd. Hierdoor heb je iedere dag een andere specialiteit voor je liggen voor de lunch. Dat maakt samen lunchen niet alleen leuker, maar ook een stuk lekkerder.

Lokale ondernemers maken de specialiteiten

In de bedrijfsfoodcourts zijn lokale ondernemers te vinden die gebruik maken van verse en eerlijke (streek)producten voor het bereiden van de specialiteiten. Ruim 300 lokale professionals hebben zich aangesloten om de beste lunches te realiseren voor medewerkers van bedrijven die wel wat meer variatie in de bedrijfskantine kunnen gebruiken. Iedere ondernemer brengt nieuwe recepten binnen en biedt de medewerkers een smakelijke lunch aan. Medewerkers gaan hierdoor extra uitkijken naar de lunchpauze en zullen het zeker waarderen.

Opbouw van de tarieven

De producttarieven worden nauwkeurig afgestemd. Het is zo dat de tarieven op het aanbod zijn gebaseerd in plaats van op de vraag. De ondernemers die de lunch komen verzorgen schaffen de producten voor de specialiteiten zelf aan tegen een eerlijk tarief. Daarnaast wordt er een stukje investering en een stukje marge berekend. In samenspraak met de opdrachtgever worden de producttarieven afgestemd. Je betaalt uiteindelijk uitsluitend voor de hoge kwaliteit van de gerechten die worden verzorgd voor de medewerkers van je bedrijf. Het is namelijk zo dat er geen hoge kosten hoeven worden doorberekend, zoals kantoorhuurkosten en backofficekosten. Betaalbare en pure kwaliteit, eerlijk en vers. Dat is bedrijfscatering nieuwe stijl.