Home » Ondernemersnieuws » algemeen » ATAG gekozen tot onderneming van het jaar 2015

ATAG gekozen tot onderneming van het jaar 2015

Geplaatst in: algemeen

ondernemersprijsJan Peter Balkenende heeft 5 februari 2016 de hoogste financiële ondernemersprijs in Nederland en de titel Onderneming van het Jaar 2015 overhandigd aan ATAG Nederland. De voormalig minister-president sloot met de overhandiging van een cheque van 100.000 euro de finale af van de grootste Ondernemersprijs van Nederland, georganiseerd door het Nationaal Business Succes Award Instituut. ATAG werd geselecteerd uit 324 Nederlandse deelnemende bedrijven, die volgens onderzoek van het organiserende NBSA-instituut en de vakjury een opmerkelijke bijdrage leveren aan de Nederlandse economie.

“ATAG is een toonbeeld van oer-Hollands ondernemerschap en innovatie, bekend in elk Nederlands huishouden en ook wereldwijd exporterend”, stelde juryvoorzitter Steven van Eijck (voorzitter vereniging RAI) tijdens de galaopnamen in Studio 21, waar verder nog vier andere Finale-awards en 15 subawards werden toebedeeld aan bijzonder presterende Nederlandse ondernemingen.

“ATAG is dan wel de grote finalewinnaar,van deze editie 2015, maar alle ondernemingen die voor deze ondernemersprijs zijn geselecteerd, maken Nederland een sterker land”, aldus voormalig minister-president Balkenende.

Van het gala van de grootste ondernemersprijs van Nederland zijn televisieopnamen gemaakt die op 7 februari op RTL7 worden uitgezonden om 14.30 uur.

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

En dat… doet ons er aan herinneren dat we ons lijstje met ondernemersprijzen hoognodig moeten bijwerken…