Home » Ondernemersnieuws » ICT » Alles wat je moet weten over de HP Elitebook

Alles wat je moet weten over de HP Elitebook

Geplaatst in: ICT

Er zijn ontzettend veel mensen die een laptop van HP zakelijk gebruiken. Dit is natuurlijk niet zo raar, het is namelijk een ontzettend goed merk om voor te kiezen. Als je op zoek bent naar de beste lijn binnen het assortiment van HP dan kom je al snel uit bij de HP Elitebook. We zien dat nog lang niet iedereen bekend is met de HP Elitebook en de voordelen die deze notebook te bieden heeft. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we in dit artikel het nodige voor je op een rijtje gezet. Dankzij de onderstaande info krijg je een volledig beeld over de voordelen die de HP Elitebook met zich mee weet te brengen!

Wat is de HP EliteBook precies?

HP EliteBook is een lijn van premium notebooks en mobiele werkstations gemaakt door Hewlett-Packard (HP). De EliteBook serie werd geïntroduceerd in augustus 2008. De Elitebook lijn omvatte mobiele werkstations tot september 2013, echter werd dit al snel omgezet naar de HP ZBook. De EliteBook lijn concurreert vooral met bekende modellen als Acer’s TravelMate, Dell’s Latitude and Precision, Lenovo’s ThinkPad en Toshiba’s Portégé en Tecra. De HP Elitebook valt echt in het hogere segment van de laptops. Dit is dan ook de reden dat deze lijn voornamelijk bekend zijn onder de mensen die op zoek zijn naar een laptop met wat meer kracht. Met een HP Elitebook is het bijvoorbeeld mogelijk om zonder problemen zware programma’s als Photoshop te kunnen draaien.

De beste HP Elitebook van dit moment – de Elitebook 850 G6 i7

Zoals we al kort hebben laten zien zijn er verschillende modellen te vinden binnen de HP Elitebook lijn. Om je toch enig inzicht te bieden in de prestaties van de HP Elitebook hebben we de nodige informatie over het nieuwste model verzameld. Dit is op dit moment de HP Elitebook 850 G6 i7. Door de krachtige specificaties is dit een van de meest krachtige laptops om te kiezen voor bij het werken. Het Full HD scherm laat alle kleuren prachtig doorkomen. Dit in combinatie met het IPS panel maakt het mogelijk om jouw favoriete series zonder problemen te bekijken.

Hij is voorzien van een Quad-Core i7 processor, een van de snelste processors van dit moment. Daarnaast beschikt hij over ruim 16 GB aan RAM en 512 GB aan SSD opslag. Dankzij deze opslag is het mogelijk om bestanden snel en eenvoudig op te slaan en om jouw computer snel te openen. Wanneer je kiest voor een van de andere modellen dan zal je nagenoeg dezelfde specificaties krijgen. Het enige verschil is dat sommige voorgaande modellen niet beschikken over de i7 processor maar over de i5. Ook snel ,maar net wat minder krachtig. Voordeel van de voorgaande modellen is natuurlijk wel dat deze net even wat goedkoper zijn dan de Elitebook 850 G6 i7.

Eindconclusie: de perfecte werklaptop

Zoek jij een zakelijke laptop voor je personeel of voor jezelf? Dan is de HP Elitebook een perfect geschikte laptop luidt onze conclusie. Een krachtpatser in een strak jasje. Een laptop waar je jaren mee uit de voeten kunt.